В окупирания от руснаците Мелитопол, Запорожка област, тази сутрин е

...
В окупирания от руснаците Мелитопол, Запорожка област, тази сутрин е
Коментари Харесай

Сутрешен взрив в Мелитопол

В окупирания от руснаците Мелитопол , Запорожка област, тази заран е погърмял гърмеж. За случая оповестява в обществените мрежи украинският кмет на града Иван Федоров , като се базира на информация на локални поданици.

Украинските организации оповестяват на гърмежа по одобрения пред последната година метод за съобщаване на атентати, дейности на украинските партизани или неочакван удар на украинската войска или специфични служби - думата " бавовня " от памук , само че разговорно утвърдила се за такива интервенции.

Иван Федоров показва, че глухият индивидуален гърмеж се е чул от северните региони на града, региона на Новия Мелитопол. Окупаторите са изпратили коли за спешна помощ, пожарна и полиция към региона. Повече елементи не се оповестяват.
 70 км. окоп прокарали руснаците в Запорожие
70 км. окоп прокарали руснаците в Запорожие

От Семенивка до Мариновка, или... от Виена до Братислава

Не са необичайност такива гърмежи в Мелитопол, един от окупираните от руснаците градове, в които се провеждат най-често атентати и покушения против съветските военни и колаборанти. Руското окупационно държавно управление в района дефинира Мелитопол за районен център на анексираната област Запорожие.

От началото на този месец има най-малко пет такива известия - от взривяване на автомобил до гърмеж на летището.
 Нови детонации отекнаха в Мелитопол
Нови детонации отекнаха в Мелитопол

Очакват се детайлности по-късно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР