В офиса на фирмата останали едва десетина служители. Интерниорният дизайнер

...
В офиса на фирмата останали едва десетина служители. Интерниорният дизайнер
Коментари Харесай

Гери Малкоданска Не Е Бременна! Напротив, Сполетя Я Голяма Беда! Вижте Какво Й Дойде До Главата Покрай Гаджето Й Алекс

В офиса на компанията останали едвам десетина чиновници. Интерниорният дизайнер дължал тлъсти суми и на подизпълнители и заседнал крепко. Това се отразило и на икзотичните воаяжи на синоптичката Гери Малкоданска и на нейното гадже.

Колуеги на интериорниат дизайнер разкриват, че бизнесът му вървял, до момента в който към момента бил с някогашната си брачна половинка Татя семейство. Двамата имат и 14-годишна щерка. Тя доста му пособия в плановете и пробила измежду елита, като името му станало известно и популорно измежду ВИП-овете.

Сега обаче нещата се сгромолясали. Дали поради непрекъснатите ваканции или пък тъй като занемарил бизнеса, само че нещата тръгнали с главата надолу. Друга причина може да е рецесията, която неизбежно е блъснала и неговия бизнес, написа разкрития.ком.

Близки до предприемача са безапелационни, че сега Алекс Ковачев е в сложен интервал. Заради което не мисли за ново сеемйство, нито за деца.

Двамата със синоптичката Гери Малкоданска остават от ден на ден в столицата, тъй като парите не стигат за сантиментални ваканции.

Определено за богаташа нито муе до сватби, нито до деца. А новината, че гаджето му чакат бебе е подправена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР