В Одрин се проведе съвместно заседание на отговорни турски и

...
В Одрин се проведе съвместно заседание на отговорни турски и
Коментари Харесай

След смъртта на полицая Бъчваров турските власти поеха ангажимент за подобряване на охраната на границата

В Одрин се организира взаимно съвещание на виновни турски и български представители във връзка случая с убийството на българския служител на реда Петър Бъчваров от Елхово край българо-турската граница. Заседанието се управлява от валията на Одрин Хюсеин Кършат Кърбъйък.

Турските управляващи поеха ангажимент за възстановяване на защитата на границата. Договорено е и провеждането на ежемесечни срещи за разрешаване на зараждащите проблеми по линия на битката с проведената престъпност, противозаконната имиграция.

„ Благодаря на турските сили за сигурност, които реагираха доста бързо и в границите на 24 часа съумяха да открият и заловят причинителите на това ликвидиране. Така че това е един знак, че когато страната има сили, средства и благоприятни условия работи бързо и във взаимоотношение с нас. Относно арестуваните, от позиция на това, че са причинители и дали са взели участие в това закононарушение, всичко е въпрос на следствие от нашите две страни, което е в компетенциите на прокуратурата. Каналджийство или дрога? Версии могат да се стартират всевъзможни, въпросът е какво ще се потвърди в хода на следствието “, съобщи Емил Ганчев, заместник-министър на вътрешните работи.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР