В очакване на зимните студени дни, когато природата се облича

...
В очакване на зимните студени дни, когато природата се облича
Коментари Харесай

Как да се облечете за студено време като французойка

В очакване на зимните студени дни, когато природата се облича в бяло и студът обгръща света, нашите мисли се обръщат към места, които ни въодушевяват. Едно такова вълшебно място е градът на любовта и светлините - Париж. Със своите прелестни и пленителни улици, изпълнени с архитектурни бижута и несравним шарм, Париж постоянно ни притегля, кани ни да се върнем още веднъж и още веднъж или да сътворим личната си приказна история в този трогателен град на романтиката и изкуствата.

Това възприятие на ентусиазъм от Париж може да бъде пренесено и във вашия дрешник, без значение къде се намирате по света. Стилът на френските дами има една неповторима грациозност и изрядност, която може да бъде освежена с лекост и непрестореност, подобаващи за студените дни. Независимо дали сте в Париж или на друго място, вие може да внесете доза от този френски изискан във вашето облекло и жанр, въодушевени от естетиката на града, където всичко е красиво и изтънчено.

Нека разгледаме някои от най-ключовите елементи на френския жанр, които ви оказват помощ да се чувствате топло и уютно, само че в същото време излъчвате класа и жанр. Очаровайте се от парижката мода и превърнете вашите студени дни в фешън премеждие, въодушевено от този магически град.

Една от най-важните елементи от облеклото, която би трябвало да имате поради, когато се обличате за студено време като френско момиче, е верният избор на палто . Класическото палто е безконечен и повсеместен вид, който може да се носи върху разнообразни тоалети. Потърсете палто в безпристрастен цвят, като черно, мрачно синьо или бежово, с цел да сте сигурни, че се съчетава добре с разнообразни продукти в дрешника ви.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Marina | Fashion, Luxury Travel & Lifestyle (@mariwka)

 

За да ви е по-комфортно в студените дни, наслояването е от основно значение. Започнете с мека и тънка блуза  като главен пласт. Заложете на естествени материали като вълна или кашмир. След това можете да добавите пуловер с поло яка върху блузата за изискан и изчистен тип. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от T i f f a n y (@thefrenchmadrilene)

 

Що се отнася до избора на вярната пола за студено време, миди дължината е превъзходен вид, защото обезпечава покритие, като в същото време ви разрешава да покажете своя жанр. Комбинирайте миди пола с високи ботуши до коляното или боти до глезена , според от вашите желания и метеорологичните условия.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adenorah (@annelauremais)

За да добавите малко френско чувство към зимния си тоалет, не се опасявайте да включите някои смели аксесоари . Ярко алена шапка или шал може да добави щрих цвят към всеки тоалет. Други занимателни аксесоари, които би трябвало да обмислите, включват огромни слънчеви очила, ефектни обеци и шарени чорапогащи. Само не забравяйте да поддържате останалата част от облеклото си семпла и ненатрапчива, тъй че вашите аксесоари да блестят и да заемат централно място. Като следвате тези препоръки, можете да създадете стилно и практично зимно облекло, което ще ви топли и ще изглеждате изискан, без значение от мотива.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от TravelGirlAddicted (@travelgirladdicted)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР