В очакване на пенсионирането си след следващия все още необявен

...
В очакване на пенсионирането си след следващия все още необявен
Коментари Харесай

Ново амплоа: Тарантино се отдава на книги и пиеси

В очакване на пенсионирането си след идващия към момента необявен десети и финален филм, известният режисьор Куентин Тарантино показа, че възнамерява да продължи да написа по разнообразни планове по време на пенсионирането си.

„ Смятам да напиша две книги и пиеса и тогава ще видя по какъв начин ще продължа. Искам да направя „ Омразната осморка “ и „ Глутница кучета “ на сцената “, сподели той в подкаста на Джо Роган.
 Легендата Тарантино още веднъж шокира: счита да се пенсионира Легендата Тарантино още веднъж шокира: счита да се пенсионира
Куентин Тарантино призна, че е " достигнал края на пътя " с режисьорската си кариера, оповестява " Контакт мюзик ". Холивудската легенда обми...

На опълчването на водещия: „ Но вие сте на върха на славата си “, Тарантино отвърна, „ Това е идеалното време! "

Режисьорът засегна и тематиката със случая с известния кино продуцент Харви Уайнстийн, който продуцира множеството филми на Тарантино и беше наказан на 23 години затвор през 2020 година, откакто бе приет за отговорен за обезчестяване и полово принуждение. Той съобщи, че до известна степен държанието на продуцента е било известно на всички - в това число на основните артисти, които са работили с него. По думите му, обстановката с Уайнстийн.

„ Иска ми се да бях приказвал с него. Иска ми се да бях седнал и да бях провел неуместния диалог “ сподели Тарантино. „ Не знаех за изнасилвания или нещо сходно... Иска ми се да бях му споделил: „ Харви, не можеш да правиш това, ще прецакаш всичко. “ Не мисля, че някой е приказвал с него за това. Въпреки, че всички, които са били в орбитата му, са знаели за това... Вероятно не са знаели нищо за изнасилванията. Но бяха чували за нещата. "

В момента Тарантино разпространява новия си разказ от 400 страници „ “, който уголемява историята от приветствания му филм.
 Ограбиха дома на Куентин Тарантино Ограбиха дома на Куентин Тарантино
Неизвестни към момента крадци са ограбили дома на американския режисьор Куентин Тарантино, съобщи БГНЕС. Всъщност Тарантино е бил в дома...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР