В обятията на чужда жена бе спипан Светослав Иванов, видя

...
В обятията на чужда жена бе спипан Светослав Иванов, видя
Коментари Харесай

Светльо Иванов се гушка с чужда жена

В обятията на непозната жена бе хванат Светослав Иванов , видя HotArena .

Дългите години брак явно не пречат на водещия на " 120 минути " да се държи повече от кавалерски с дамите от приятелския си кръг. Журналистът бе засечен да се прегръща с мистериозна дама с рижава коса в центъра на София. Двамата изглеждаха повече от щастливи по време на късата им среща, а дълго откакто прегръдката им завърши, Иванов не пускаше ръката на усмихнатата си до уши другарка.

Двамата по-късно поеха в противоположни направления. Колеги на Иванов от бТВ пък се дивят по какъв начин е допустимо той да демонстрира непосредственост с други дами тъкмо до постройката на медията, при изискване, че там работи и неговата половинка Вяра.

Двамата се венчаха още през 2011 година в Рим, а по-късно станаха и родители на дъщеричка. Журналистът работохолик обаче страда от липса на време за фамилията си. Въпреки това преди дни прекара много време в столичен мол още веднъж без най-близките си, видя Ретро.

Първата му спирка там бе първокласен бутик, предлагащ мъжка мода. Той се беше дегизирал с тъмни очила, с цел да не бъде разпознат. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР