В обвинителната си пледоария представителят на Окръжната прокуратура поиска съдът

...
В обвинителната си пледоария представителят на Окръжната прокуратура поиска съдът
Коментари Харесай

Това Е Вече Прекалено! Смешна Присъда За Джигита, Който Уби Балетиста Мартин Чикалов!

В обвинителната си защита представителят на Окръжната прокуратура изиска съдът да дефинира наказване над междинния размер за закононарушението по член 343, алинея 3, писмен знак „ б “ от Наказателен кодекс след редукцията. Това действие се санкционира с отнемане от независимост от 3 до 15 години.

Прокурорът напомни, че неправоспособният лидер е бил самоуверен, макар че в никакъв случай не е имал шофьорска брошура, карал е с превишена скорост и след пътно-транспортното произшествие е избягал и се е укрил.

Неправоспособният Петър карал преди злополуката с 114,6 км в час по бул. „ Приморски “ на 10 септември вечерта, а сега на удара в тялото на балетиста скоростта на автомобила му е била 77 км в час.

Управлявал е автомобила си без очила, макар че от детската си възраст е бил с далекогледство и е трябвало да носи очила както за близко,така и за далечно разстояние. След пътно-транспортното произшествие Петър напуща мястото и се укрива от органите на реда. Не е бил открит на адреса на родителите си на 10 септември тази година, където е бил адресно регистриран. Обявен за общодържавно търсене. Една на идващия ден след диалог с юрист той се явил в ОД на Министерство на вътрешните работи. Междувременно подал заявление за регистрация на различен адрес, на който живеел негов другар, у който оставал от време на време да нощува. Живеещите там не познават подсъдимия Петър. Съседите от адреса на родителите му го разказват като нападателен юноша, който след забележки за повдигане на звук отмъщавал посредством увреждане на колите им, за което е бил заведен на доклад като малолетен. За шофиране без дееспособност подсъдимият е бил наказван с актове за административни нарушавания. Кокаин и канабис е разкрила съдебно-химическата експертиза в кръвните проби на Петър Здравков. Наличието на метаболит на тетрахидроканабинол и на бензоилекгонин в кръвните му проби потвърждават нездравословната приложимост на неразрешените от закона високорискови субстанции, написа Блиц. Смъртта на Мартин е настъпила от тежка черепно-мозъчна контузия. Присъдата на Варненския областен съд предстои на митинг и обжалване пред Апелативния съд.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР