В общината, в данъците няма ръст и съотвено няма такъв

...
В общината, в данъците няма ръст и съотвено няма такъв
Коментари Харесай

Разкриха каква е Промяната: Да срине градовете, управлявани от кметове на ГЕРБ, да ги унищожи

В общината, в налозите няма растеж и съотвено няма подобен в приходите. Приходите понижиха, тъй като бизнесът от началото на коронавирус рецесията работи с по-малък потенциал.  С нарастването на минималната работна заплата ще би трябвало да плащаме повече пари, с цел да плащаме заплатите на чиновниците за озеленяване, това значи още по-малко пари за вложения и по-голяма натовареност на бюджета. Няма държавна поддръжка. 500000 лева е единствено сметката за ток.

Това сподели при започване на срещата на актива на ГЕРБ-Стара Загора с водача на партията Бойко Борисов кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Предложението на ГЕРБ за 100 % обезщетения – на общини, на учебни заведения, на църковни институции – е доста значимо, добави Тодоров. Направихме доста неща – поправки на учебни заведения, паркове – паркът от 100 дка, който беше възложен от страната на общината. може да видите учебно заведение „ Васил Левски “, Строителния техникъм, детските градини. Така, че „ неприятното “ ръководство даваше пари и правехме тези неща. Днес „ Промяната “ докара тези цени и желае от нас да плащаме тези сметки за ток.

Аз не виждам нещо да се случва с Плана за възобновяване, т.е. до локалните избори няма да получим средства, а би трябвало да плащаме увеличените в пъти сметки. Финансистът на общината не е станал вълшебник, с цел да откри метод да се прави това.

Винаги съм бил справедлив, за мен и за общината „ Промяната “ ни върна обратно, всеки от нас се надява, нещата да се развиват добре, само че считам, че е неприемливо в 21 век, когато приказваме за електронно ръководство, в това време да не можем да си платим тока и да се чудим по какъв начин да си посрещнем ежедневните потребности – какво става със обществени домове, учебни заведения, детски градини. Умът ми не го побира по какъв начин ще се оправим тази година, сподели Живко Тодоров.

Ако нещата не престават по този метод, това значи съсипия за градовете в България и до локалните избори нищо да не се случва. А може и това да е задачата – да се каже, че кметовете нищо не вършат, разяснява кметът на Стара Загора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР