В общественото пространство се появиха притеснителни снимки, на които се

...
В общественото пространство се появиха притеснителни снимки, на които се
Коментари Харесай

Внимание, родители! Вижте какво правят децата ви, докато си мислите, че са на училище

В публичното пространство се появиха притеснителни фотоси, на които се вижда по какъв начин възпитаници „ свиват масе”. Кадрите са направени до една от най-реномираните гимназии в Бургас във време, когато младежите би трябвало да са по класните стаи, осведоми свидетел, представен от " Флагман ".

„ Нека да ги видят родителите им по какъв начин вървят на учебно заведение и по какъв начин карат часове” , написа жителят.

На фотосите се вижда по какъв начин наедрял юноша на забележима възраст 16-17 години вади нещо от портфейла си, след което го подава на гологлав приятел. После младежът го слага в листчето, образувайки цигара, подготвена за пушене. Около тях са се натрупали и други младежи, които ровят в телефоните си, до момента в който чакат гологлавият им съученик да завърши със заниманието си.

Изданието разгласява фрагментите с уточнението, че не излиза наяве какво тъкмо се готвят да пушат очевидно малолетните възпитаници и дали това е марихуана или тютюн, да вземем за пример. Интересното обаче е, че тъкмо до тях е оставена кутия с цигари. При всички положения не е редно по време на часовете децата демонстративно да пафкат даже и цигари в непосредствена непосредственост до учебното заведение си.

Подобно държание е прегледен образец за какво обществото ни деградира и какви са целите на младежите.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР