В Обединеното кралство отчетоха най-големия спад на заплати от около

...
В Обединеното кралство отчетоха най-големия спад на заплати от около
Коментари Харесай

Великобритания отчете най-големия спад на заплати от 20 години насам

В Обединеното кралство регистрираха най-големия спад на заплати от към 20 години насам. Реалното възнаграждение е спаднало с 2,8% сред март и май в съпоставяне със същия интервал на предходната година, сочат оповестени публични данни.
Прочетете още
На този декор инфлацията на Острова удари нов 40-годишен връх през юни. Националното статистическо бюро на страната заяви, че тя евентуално е била по-висока по някое време през 1982 година - преди формалната статистика да стартира да събира този вид данни.

Цените на горивата се усилиха доста в последните месеци поради войната в Украйна.

Всички огромни международни стопански системи понесоха удара от пандемията и от нашествието на Русия. Англия обаче демонстрира по-лоши резултати. Скокът в цените на храните и горивата докара до неспособност за посрещане на съществени разноски, невиждана от десетилетия. Домакинствата с по-ниски приходи би трябвало да избират сред храна и отопление, а от ден на ден финансово затруднени хора насочат апел за поддръжка от държавното управление. Борис Джонсън даде обещание да отпусне дотации на всяко енергийно затруднено семейство в размер на 400 паунда.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР