В Обединеното кралство бивша база на Кралските военновъздушни сили на

...
В Обединеното кралство бивша база на Кралските военновъздушни сили на
Коментари Харесай

Да прекараш нощта в танк: възможно е, вижте къде СНИМКИ

В Обединеното кралство някогашна база на Кралските военновъздушни сили на брега на Линкълншир е дом на Онлайн-площадка, которая предоставляет пользователям возможность публиковать, предлагать, искать и бронировать услуги. Компания выступает в функции брокера и взимает комиссию.
" > Airbnbs, където можете да пренощувате във всичко - от контролна кула до хеликоптер, който е бил в Афганистан. 

Военният център RAF Wainfleet беше изведен от употреба през 2010 година и мястото беше закупено от Министерството на защитата от Уил Роутън, локален фермер, който притежаваше пътя за достъп.

Обектът се обслужва от екип от трима души: Уилям Роутън (собственик), Джош Френч (ремонт и поддръжка) и Даяна Фрайър (интериор, ръководство на обекта и резервации), пише Daily Express.

" Хеликоптерът дойде през 2018 година, а самолетът - през 2019 година, закупихме ги от компания в Съфолк, която се занимава с повреди на самолети. Хеликоптерът Westland Lynx беше в Афганистан, осигурявайки въздушно прикритие за наземните войски, а самолетът Jetstream обучаваше инженери - стажанти директно преди закупуването му. Оказа се, че е доста издирван, което е и повода да го преустроим в спалня “, сподели Даяна Фрайър.

Освен тях на територията на хотела има кола за спешна помощ Unimog, цистерна Samaritan и пожарна кола Green Goddess.
 Бивша военновъздушна база, Кралски военновъздушни сили, Airbnbs, чудноват хотел, туристи, Нощувка в хеликоптер, Нощувка в контейнер, Купено от фермер Хеликоптер Westland Lynx е бил в Афганистан Снимка: RAF Wainfleet
Ремонтът на контролната кула лиши една година, като контролната зала в този момент служи като жилищна зона, а офисите изпод като спални. Бункерите въз основата също са превърнати във ваканционни домове.

„ Ремонтът включваше доста работа по разрушение. Разглобихме резервоарите за гориво, кабелите и вътрешните пространства, с цел да създадем задоволително огромно пространство за живеене. Най-голямата спънка е да ги създадем водоустойчиви. След това инсталирахме отопление, кревати, тв приемници и други улеснения “, изяснява Диана.
 Бивша военновъздушна база, Кралски военновъздушни сили, Airbnbs, чудноват хотел, туристи, Нощувка в хеликоптер, Нощувка в контейнер, Купено от фермер RAF Wainfleet е доста популярен Снимка: RAF Wainfleet
RAF Wainfleet е доста известен и постоянно участва в описите на най-странните Airbnbs за посещаване в Обединеното кралство.

„ Кулата работи с цялостен потенциал от няколко години без спомагателни благоприятни условия. Резервираме стаи през цялата година и рядко се случва хеликоптерът да има свободен уикенд. Другите стаи на езерото са известни, изключително през лятото, когато хубаво е да си покрай езерото. Имаме „ Разнообразие от хора, доста фамилии. Децата обичат колите. Освен това базата е ситуирана на ръба на тресавище, тъй че при нас идват и наблюдаващи на птици “, прибавя Диана.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР