В Ню Йорк се организира среща на и.д. заместник държавния

...
В Ню Йорк се организира среща на и.д. заместник държавния
Коментари Харесай

Габриел на среща с Виктория Нюланд и министрите на външните работи на Б-9

В Ню Йорк се провежда среща на и.д. заместител държавния секретар Виктория Нюланд и външните министри на страните от Б9. Букурещката девятка - Б-9, е многостранен формат за съвещания и разговор по въпроси на сигурността с присъединяване на България, Естония, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия, Унгария и Чехия. Форумът разпознава цели на трансатлантическото партньорство, европейската сигурност и партньорството ЕС-НАТО.  

Сред главните тематики на срещата бяха продължение на поддръжката  за Украйна, задълбочаване на съдействието в областта на сигурността, противодействието на хибридните анти-ЕС и анти-НАТО офанзиви и дезинформацията, значимостта на Черноморския район, в това число самодейността “Три морета ”. Засягайки въпроса с продоволствената сигурност,  вицепремиерът Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова посочи, че България е взела мъчно решение по отношение на анулацията на възбраната за импорт на зърно от Украйна.



“Сега е значимо новият проект за деяние, регулиращ вноса на селскостопански артикули от Украйна да действа дейно ”, уточни Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

“По-добрата подготовка за справяне с хибридни закани и шерването на опит и познания сред сътрудниците са основни. Това е задачата и на Европейския център за върхови достижения за противопоставяне на хибридните закани в Хелзинки, на който България към този момент е член. Сътрудничество с центъра може да се търси и в подтекста на напъните на НАТО ”, сподели още в изявлението си вицепремиерът Габриел. Тя се спря също на самодейността “Три морета ”, като акцентира стратегическата значимост на подобряването на свързаността в района.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР