В някои от случаите – да, но смятам, че някои

...
В някои от случаите – да, но смятам, че някои
Коментари Харесай

Цветанов не е впечатлен от Каракачанов, иска по-обрани текстове за ромската интеграция

" В някои от случаите – да, само че считам, че някои от текстовете би трябвало да бъдат много по-отбрани. Трябва да избегнем всякаква опция за операция, както и всякаква опция да се употребява тази тематика в предизборния интервал, което няма да е от изгода за обществото ". Това съобщи водачът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с опасността на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов да напусне държавното управление, в случай че не бъде призната концепцията му за ромската интеграция, съобщи БГНЕС.
Цветанов отговори и на апелите на опозицията за промяна на състава на ЦИК за идните европейски и локални избори. " Изборният кодекс, по който е определена днешната ЦИК, е изработен от Мая Манолова и парламентарното болшинство, ръководено от Българска социалистическа партия през 2014 година ", напомни Цветанов. Той обърна внимание и на обстоятелството, че през 2016 година ГЕРБ загуби президентските избори, ръководени от същия състав на комисията. " Ние по никакъв метод не си позволихме да вменим виновност на ЦИК, че са манипулирани изборния развой ", безапелационен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветанов употребява случая да увери, че държавното управление работи добре, управническата стратегия се извършва, а обединението е постоянна. Той добави, че ръководещите не преглеждат опцията да подадат оставка, в случай че ГЕРБ загуби идните европейски избори, тъй като от партията са уверени в своята победа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР