В ново интервю за Съндей Таймс канадската изпълнителка Аланис Морисет

...
В ново интервю за Съндей Таймс канадската изпълнителка Аланис Морисет
Коментари Харесай

Аланис Морисет направи смущаващи разкрития

В ново изявление за " Съндей Таймс " канадската изпълнителка Аланис Морисет направи разкрития по отношение на придвижването #MeToo в музикалната промишленост, разсъждавайки върху своята дългогодишна кариера.

Със своя емблематичен албум „ Jagged Little Pill ", който чества своята 25-годишнина през юни, Морисет - която стартира кариерата си като тийнейджърска поп звезда - съобщи, че „ женският яд ", които тя е вложила в албума, в този момент е необходим повече от всеки път. " Женският яд би трябвало да бъде употребен за активизиране на активност - да извисиш гласа си, да кажеш „ не ", да защитиш децата си или да защитиш феминизма ", сподели тя.

Аланис показа, че е била обект на употреба с финансова изгода и полово насилвана още от тригодишна възраст. Певицата прикани дамите да отстояват себе си и да се спре със „ стигмата на забавянето на случаите на тормоз ".

„ Те са изправени пред опасността да изгубят работата, репутацията си или да не им повярват. В най-хубавия случай историята е заметена под килима, в най-лошия случай ви жигосват или уволняват. "

Въпреки че филмовият свят стана очевидец на вълна от дами, които излязоха против насилниците си с придвижването #MeToo, Морисет съобщи, че казусът е доста по-голям в музикалната промишленост.

„ В музикалната промишленост към момента не е сложено даже началото. Почти всяка жена в музикалната промишленост е била нападана, унизена, изнасилена. Това е навсякъде - повече в музикалния отрасъл, в сравнение с във филмовия ", сподели Морисет. „ Само въпрос на време е, преди промишлеността да има личен гърмеж от истории. "

Деветият албум на Морисет „ Such Pretty Forks in the Road " в началото трябваше да излезе на 1 май, само че бе отсрочен поради пандемията от ковид.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР