В Новият парламент – силата е в твоя глас своите

...
В Новият парламент – силата е в твоя глас своите
Коментари Харесай

"Новият парламент – силата е в твоя глас": Красимир Каракачанов, Веселин Марешки и Костадин Костадинов

В " Новият парламент – силата е в твоя глас " своите цели показаха водачите на Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и " Възраждане " - Красимир Каракачанов, Веселин Марешки и Костанин Костадинов.

Красимир Каракачанов – водач на Вътрешна македонска революционна организация, уточни че политическите цели на партията са приходи, семейство, сигурност. " Когато говорихме за минимална пенсия 300 лева никой не вярваше – ние го направихме, говорихме за фамилно подоходно облагане – в този момент то е реалност, и работещите и учещите фамилии получават поддръжката на страната ", означи Каракачанов.

За сътрудниците в кандидат-депутатските листи той уточни, че не може да се изтрие историята на България преди 30 години и да се каже, че не е имало такава.

Службите за сигурност са нещо, което съществува във всяка страна, разяснява Каракачанов. По думите му той няма от какво да се срами.

" Полк. Петър Петров беше асистент на една от дирекциите на МО – Финанси. Той е бил награден за военна героизъм - почетен знак на министерството на защитата. Военнослужещите се награждават при дълга работа без забележки и нарушавания, не е единственият, който е награден " – това изясни Красимир Каракачанов по тематиката с шпионския скандал.

" Този случай е на процедура е под наблюдаване от шест месеца от Военното разузнаване, ДАНС и прокуратурата. Всеки един, който се е заел да работи за непозната страна, би трябвало да си получи наказването ", сподели още той. Според него мъчно може да се каже, че е изнесена значима информация, част от нея е била и обществена.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация означи още, че не е належащо, когато нацията и страната се намират в демографска рецесия, да се подтикват процеси, които разлагат обичайното общество и семейство.

В идващото Народно събрание би трябвало да има последователност, сподели още Красимир Каракачанов и по думите му има тематики, които би трябвало да бъдат довършени, като една от тях е и тематиката Македония. " Никакви отстъпки, в случай че Скопие не промени своята политика ", съобщи Каракачанов.

В програмата на " Воля " целите са справяне с картела в горивата и обективни цени по бензиностанциите. " Пенсионерите и учениците, които вървят на учебно заведение, би трябвало да получават безвъзмездни медикаменти ", уточни водачът на партията Веселин Марешки.

" Децата ми са скромни, това е заслуга на брачната половинка ми " - по този начин той разяснява и за какво " синът му износва неговите облекла " – нещо, което самият той и означи преди дни в изявление за bTV.

" Ако не бях влезнал в Народното събрание аз също вървя много повърхностно ", съобщи Веселин Марешки, само че посочи, че костюмът му е за към 2000 лв..

" Станал съм по-богат, тъй като компаниите ми работят сполучливо. И двама ми бизнеса – и фармацевтичният, и този с горивата, са незасегнати от тази рецесия ", изясни водачът на " Воля ".

" Обединихме се с Валери Симеонов, тъй като има мощни позиции. Ние приехме техните точки, те одобриха нашите. Няма данни за корупционни схеми с присъединяване на Валери Симеонов и НФСБ – за това ги избрахме за сътрудници. Това е обединяване на патриотичния избор в България ", уточни Веселин Марешки.

" Мисля, че ние ще сме изненадата на тези избори. Считам, че след изборите ще има едно устойчиво държавно управление ", съобщи водачът на " Воля ".

" Смятам, че ще влезем в идващия парламент, тъй като ползата към нас пораства ", разгласи водачът на " Възраждане " – Костадин Костадинов.

Сред целите на партията е превъзмогването на демографската злополука, тъй като тя ще унищожи страната и нацията, означи Костадинов. Другите цели са превъзмогването на здравната рецесия и възобновяване на образованието.

" Нищо не ни свързва с обединяването на Веселин Марешки и Валери Симеонов, не виждам нищо патриотично, свършено от тези обединения в предходния парламент ", уточни той.

" Партията се финансира от дотацията, от членски импорт и дарения, само че не и от непознати страни ", изясни Костадин Костадинов.

" Американски сътрудници се вършат, че ловят съветски сътрудници – това е нашият коментар на шпионския скандал ", съобщи Костадинов. По думите му страната ни е подвластна на Съединени американски щати.

" Миналата седмица бяхме съорганизатори на митинг, тъй като не утвърждаваме ограниченията против ковид. Смятаме, че тези ограничения убиват освен стопанската система, само че и страната ", разгласи водачът на " Възраждане ".

Според него България би трябвало да следва националния си интерес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР