В новия си брой Уикенд публикува интересно разследване актуалното преразпределение

...
В новия си брой Уикенд публикува интересно разследване актуалното преразпределение
Коментари Харесай

Застаряваща бръмчалка си изпусна нервите: Не съм жена на Диман Вълчанов, не знам за дрога, нито за сводничество - ще ви съдя!

В новия си брой „ Уикенд ” разгласява забавно следствие настоящото преразпределение на наркопазара   у нас. В материала е забъркано името на Диман Вълчанов от Бургас, който е показан като един от новите босове на дрога в София. Преди време въпросният бургазлия с мрачно минало бе в  интимна връзка с оборотната (тогава) бръмчалка Александра Милтенова. В текста на изданието тя е посочена като дамата до Диман Вълчанов и някогашна другарка на скандалния предприемач Михаил Mлaджoв.

Явно това не се е понравило на носителката на купата Мисис България и тя избухна с ядосан пост от страницата си във Facebook. Ето какво написа застаряващата хубавица:

„ Капката преля чашата! Господа  публицисти, преди да забърквате името ми в следващата лъжлива публикация, можете да се свържете с мен и да ме попитате дали е истина! Уморих се да чета, че съм била  омъжена за Михаил Младжов,  любовница на Хуан-Пабло Ескобар, в този момент пък жена на Диман Вълчанов! Явно съм се омъжила най-малко три пъти, без да знам!!! Категорично отхвърлям написаното в глупавата ви публикация! С този човек съм имала краткотрайна връзка преди повече от 2 години, нито знам за занимания с дрога, нито за дами... (абсолютно смехотворни изказвания съгласно мен)!!! Не съм го виждала втора година, а какво остава да са му жена!? От този миг нататък, всеки замесил името ми в изказвания с погрешна информация, ще бъде обект на правосъдно гонене! ”, гневи се Милтенова.

Странно е, че малко по-късно постът бе заличен!?

Припомняме, че през 2017-а година HotArena видя и писа, че Милтенова показа на страницата си във Facebook пост, съгласно който е сгодена за Диман Вълчанов. Под фотографията заваляха пожелания за благополучие и обич от почитателите на Александра. Това се случва след края на връзката й с Михаил Младжов.  Πpeди дa ce cpeщнaт с него пък, Aлeĸcaндpa бe oмъжeнa зa извecтния пepнишĸи бизнecмeн Aнжeл Фeoдopoв, oт ĸoгoтo имa дъщepя, a Mишo Mлaджoв ce oмъжи пpeз 2011г. зa cĸaндaлнo пpoчyтaтa мoдeлĸa Дecи Зидapoвa.

Явно тези обстоятелства са изхвърчали от съзнанието на миската, заместени от нови прекарвания и нови мъже.

А ето и детайлности за „ новата звезда ” Диман Вълчанов.

Диман Вълчанов се прицелил в нишата, освободена преди време, откакто полицията подгони и арестува дузина босове и дилъри в София. Самият той също има забавно минало и няколко регистрации в полицията - за обири на коли и измами, като и два пъти е спипван, че кара колата си пийнал. В Бургас от години се носи и мълва, че е непосредствен с служители на реда, на които той дава информация, а те го измъкват от заплетени обстановки.

Запознати напомнят, че преди години Диман Вълчанов прави опит да превземе територии на Митьо Очите,

освен това в мощните години на несебърския необут. Резултатът е, че до момента в който паркира пред автомивка, против него се стреля от преминаващо беемве - сцена, почтена за улиците на Чикаго по времето на Ал Капоне. При стрелбата Диман е ранен в слабините. Малко по-късно е задържан Тодор Стамов-Малкотърновския, непосредствен до Очите, само че небрежно го пускат. В един миг делото даже стопира, тъй като не е открит стрелецът. Минават обаче 3-4 години и е арестуват още веднъж локалният престъпник - Тодор Стамов-Малкотърновския. В последна сметка той е наказан за стрелбата, а и за „ цялостна активност ”. Причините за покушението обаче остават замъглени, тъй като забърканите в нея се оказват с къса памет, а и по какъв начин да признаят с какво се занимават, разясняват адвокати.

След време Диман Вълчанов още веднъж прави опит да се наложи като необут. Този път по-успешно, както изясняват осведомени, тъй като Димитър Желязков в този интервал има съществени конфликти с полицията и конкуренцията. Диман съумява да подчини негови  дилъри, изясняват източниците ни. Те допълват, че с тези, които не желаят да работят с него, той не стига до шумни разправии, а пуска тъжби против тях в полицията, че го заплашват, ограбват и така нататък

През последните години дамата до Диман Вълчанов е Aлeĸcaндpa Mилтeнoвa, някогашна другарка на скандалния предприемач Михаил Mлaджoв. Той пък имаше бурна връзка с манекенката Дecи Зидapoвa, беше залавян и с кокаин. Около Диман, както настояват очевидци, има и други дами. Една от дамите, поискала анонимност, описа пред „ Уикенд ”, че когато почнали връзка, той й дава обещание, че ще се раздели с жена си. Тя изяснява още: „ С Диман се срещнахме в заведение. Бяхме с другари, пихме, той стартира да ме смъква и по този начин се случиха нещата. След това ми се обади, започнахме да излизаме на вечери. Уж доста държеше на мен, сякаш ми споделяше, че ще имаме хубаво бъдеще дружно, само че в един миг стартира да ме убеждава да излизам с някакви възрастни мъже. Срещу пари. Можело да се наложи, с изключение на в Бургас, да пътувам и до София за тези срещи, само че пък съм щяла да изкарам много пари. Според него нямало нищо неприятно, това щяло да е за малко,

единствено до момента в който спестим пари да напуснем България

и да заживеем дружно в чужбина. Той щял да зареже жена си, това го повтаряше непрестанно. На мен обаче ми стана толкоз гнусно и обидно, че взех решение да сложа край. Продължи да ме търси, като ми споделяше, че няма проблем,  всичко ще е наред. Като му сподели, че повече не желая да го виждам, мина към закани. Смених си телефона, започнах да се укривам, най-после дадох тъжба в полицията. ”

Жената твърди, че научила и за други девойки, изпратени от някогашния й другар в Холандия. Не знае по какъв начин тъкмо са се развили при тях нещата. „ Той доста ловко манипулира – продължава дамата. - Не знам дали единствено се хвалеше, само че пред мен непрестанно говореше по телефона с някакви генерали, с някакви мутри, чиито имена всеки ги е чувал. Така и не разбрах дали в действителност говореше с тях, или  разиграваше подиуми, с цел да ме впечатли. Обясняваше непрестанно, че е недостижим, никой нищо не можел да му направи, тъй като имал свои хора в полицията ”.    
В Търговския указател Вълчанов е маркиран като съучастник във компании с най-разнообразен профил.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР