В новия филм за Батман на супергероя ще забранят да

...
В новия филм за Батман на супергероя ще забранят да
Коментари Харесай

Ще забранят на Батман да убива - slava.bg

В новия филм за Батман на супергероя ще забранят да убива своите врагове, оповестява порталът We Got This Covered. Това решение било на режисьора Мат Рийвс. Той щял да се постарае да направи по този начин, че Батман да не бъде въвличан в гибелта на някой от останалите персонажи в лентата.

Според Рийвс по този начин по-ясно ще се откроят главните полезности на героя, в чиято роля влиза английският артист Робърт Патинсън. В истинските комикси на DC Батман се афишира срещу убийствата и заобикаля потреблението на оръжие.

Миналата година режисьорът на кино лентата „ Батман против Супермен: Зората на справедливостта “ Зак Снайдър бе остро подложен на критика, че в неговия план Батман се взема решение на ликвидиране. „ Събудете се по дяволите! Мисля, че тъкмо това желая да кажа. Вие от дълго време сте изгубили девствеността си с това шибано кино, а по-късно идвате и твърдите нещо от сорта на „ Моят супергерой не би направил това. Сериозно ли?! “, много грубичко тогава отговори Снайдър.

Работата по кино лентата на Мат Рийвс тече във Англия. Снимките започнаха през януари в Лондон, само че бяха прекъснати през март поради пандемията от COVID-19. По-късно бяха обновени, но при започване на септември отново стопираха няколко дни след старта поради ковид у член на снимачния екип. После отново бяха прекратени, тъй като ковид се откри у самия реализатор на основната роля Патинсън.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР