В новия филм Venom-2“ холивудският красавец Том Харди неприятно изненада

...
В новия филм Venom-2“ холивудският красавец Том Харди неприятно изненада
Коментари Харесай

Изгубената красота на Том Харди: защо е толкова отпуснат?

В новия филм „ Venom-2 “ холивудският красавец Том Харди неприятно изненада с външния си тип

Том Харди преди

Дори 60-годишният Уди Харелсън изглеждаше по-млад от 44-годишния Том.

Милиони фенове на гения на бруталния, харизматичен британец Том Харди са в суматоха. Образът на коравия човек, всесилен хубав мъж, който изглеждаше ужасно на екрана и в действителния живот внезапно избледня. Къде отиде „ Лудият Макс “, питат се почитателите (и най-много – фенките на актьора)?

Почитателите му бяха комплицирани от догатки, без да знаят аргументите за такава трагична смяна във външния тип на техния кумир. Някой преждевременно си спомни едно бурно и много мрачно минало, когато Харди имаше с какво да се прецака. Той обаче е прочут с това, че в никакъв случай не хвърля думите си напразно. Ако се е зарекъл да постави завършек на неприятните привички, възпрепятстващи кариерата му, значи го е направил.

Том Харди стана един от най -ярките артисти в Холивуд, където постоянно е имало мощна креативна конкуренция

Като цяло той се промени доста и се трансформира в хубав мъж, излъчващ неустоима половост.

Но доста фенове бяха смутени, когато неотдавна беше пуснат дълго чаканият приказен екшън Venom 2 с присъединяване на Том Харди. Неговият противовес във кино лентата, изигран от известния артист Уди Харелсън, изглеждаше по -млад и пресен от него. Уди – известният „ Natural Born Killer “, макар 60 -те си години (Том Харди към този момент е на 44 години), като че ли караше втора младост. На Харелсън обаче в никакъв случай не би могло да се отхвърли геният за превъплащение.

Летаргичният и леко провиснал Том Харди като че ли излежаваше присъдата си на екрана. С известна част от истината можем да кажем, че към момента има справедливи аргументи за такава трагична смяна в звездния британец не към по -добро.

Вероятно тук избрана роля е изиграл холивудският режисьор Джош Трънк, който в този момент се счита за безконечния губещ в Холивуд след редица не изключително качествени филми, които снима. А Том Харди съумя да получи основната роля във кино лентата му „ Capone: Scarface “, който споделя за ориста на именития разбойник Ал Капоне. Филмът претърпя цялостно крушение. И в този момент критиците не могат да се успокоят за, меко казано, следващото несполучливо създание на Джош Трънк.

Между другото, в името на достоверността на мафиота, той направи огромни жертви. Том натрупа в допълнение тегло и обръсна главата си, с цел да прикрепи перука с рядка, мазна коса. Почти кг гъсто нанесен грим изцяло скрива нормалния външен тип на артиста. Възможно е сходни операции с лицето и тялото му да са повлияли отрицателно на любимеца на дамите. Може да не е имал време да се възвърне изцяло за фотосите на идващия филм: „ Venom-2 “. Остава да се надяваме, че всичко ще се възстановява и Том Харди ще възвърне предходната си прелест.

Инфо: kino.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР