В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица - Кметовете с вързани ръце в изборната 202...

В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики и разработки:

ПУ става изпитен център за документи на Кеймбридж и IELTS

От тази година  Пловдивският университет " Паисий Хилендарски " посредством партньорство с програмата ADVANTАGE на Британския съвет в София дава опция за полагане на всички изпити за Кеймбридж документи, както и IELTS.

Кметовете с вързани ръце в изборната 2023-та

Бюджетът е инструментът, посредством който законно определената локална власт осъществя своята управническа политика. В него се залагат целите и значимите планове, посредством които кметът и неговата администрация би трябвало да изпълнят конституционните си отговорности за обезпечаване на обществените действия и политики на територията на общината, поддържането и развиването на инфраструктурата и вложенията, нужни за реализирането на градоустройството съгласно одобрения Общ организационен проект. 

Всичко това обаче няма по какъв начин да се случи в основната за локалната власт 2023-та, в края на която ще има избори за кметове и общински съветници.

Левият фронт на Първанов се събира в Пловдив

Проектът " Обединена левица ", чието основаване с присъединяване на Георги Първанов беше огласено на 29 ноември предходната година, готви колекция в Пловдив. Преди два месеца кръгла маса под надпис " Лява България - хрумвания, политики, единство " събра в НДК представители на вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия и водачи на по-малки леви обединения, които са някогашни членове на социалистическата партия. Сега на 19 януари в Гранд хотел „ Пловдив “ се привиква конференция „ Левицата “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР