В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица: Катаджията Иван спря Мария и се влюби

В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, 18 септември, можете да прочетете забавни тематики и задълбочени разработки, значими за Пловдив. Ето част от тях:

1. Адвокат Ташева се размина с Антова къща

Антова къща, която се намира на ул. „ Княз Церетелев ” 23 в Стария град, си остава общинска. Предложението за отдаване на парцела по наем за пет години на компания „ Евробаланс Трейд ” ЕООД на Йорданка Ташева беше подкрепено през вчерашния ден на сесията единствено от 24-ма съветници и не се одобри. За да се вземе решение, трябват най-малко 26 гласа.

2. Как да познаем по първия образователен ден положително ли е школото

На първия образователен ден шефът приказва малко, с грижа за децата и схващане към родителите, без да употребява тъпи клишета. Ако успее да просълзи от трогване някоя и друга майка или още по-добре - баща, е добър в ръководството на непознатите страсти. Което най-вероятно значи, че е добър в основаването на екип. Ако екипът е добър, и учебното заведение е положително.

3. Мобилен телефон се хаква за секунди

Интервю с Инж. Ростислав Петров, ръководител на Българската асоциация на сертифицираните етични хакери

4. Архитектите от КАПО: Пловдив е европейски със подписаното си фронтално застрояване

”Марица ” потърси хрумвания от гилдията на локалните архитекти. Какво биха посъветвали бъдещия кмет на града проектантите, обединени в групата КАПО (Клуб на архитекта експерт и общественик). Клубът е свободно професионално съдружие, основано доста преди 10 ноември 1989 година за предложение на различни на формалните мнения и оферти в региона на построяването на Пловдив. През годините той има друг състав от опитни практикуващи архитекти и понастоящем клубът съществува като част от сдружението на САБ - Пловдив.

5. Катаджията Иван спря Мария и се влюби

Повреда във фара докара двойка до олтара. Така може да се опише запознанството на пловдивчаните Иван и Мария Димитрови, които си споделиха " да ", а сватбата им се състоя в хотел " Марица ". 180 посетители участваха на тържеството.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР