В новия брой на Марица четете: Излизам от политиката с чест,

...
В новия брой на Марица четете:
Излизам от политиката с чест,
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Нова схема в поръчките - жалваш търга и п...

В новия брой на " Марица " четете:

" Излизам от политиката с чест ", декларира Менда Стоянова

Бившата депутатка в три Народното събрание и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ даде изявление, в което разкри проектите си за своето бъдеще.

" Смятах да си направя отказ, в случай че някой ме предложи в ИК, само че в този момент разбирам, че това е мнението и на ръководителя на партията, с което аз съм безусловно съгласна. Нека да влязат по-млади и по-креативни хора с нова сила ", твърди Менда Стоянова.

Нова скица в поръчките - жалваш търга и печелиш

Столичната " Парсек груп ", обжалвала търга, печели ремонта на улица " Даме Груев " в регион " Южен " след втори опит на Община Пловдив да избере реализатор за обекта.

Отнемат парцели за близо 2 млн. лева.на строителен необут

Комисията на Сотир Цацаров е внесла иск в Окръжния съд, с който желае да бъдат отнети 1 905 109 лева от пловдивския строителен бизнесмен Боян Савов.

Той бе част от незаконната група, арестувана за данъчни закононарушения на територията на три града - Пловдив, Бургас и столицата.

ГЕРБ се пребори за бастион на Движение за права и свободи

ГЕРБ е спечелила най-вече гласове в четири от 9-те обитаеми места в община Лъки. А в една от тях - сeло Югово, гласувалите за партията на Бойко Борисов са толкоз, колкото и тези за " Изправи се! Мутри, вън! ". Това сочат окончателните резултати на ЦИК от изборите на 4 април.

40% от фамилиите с възпитаници са в риск от беднотия

Огромните разлики в общественото състояние водят до неналичието на еднакъв достъп до обучение и този проблем въобще не касае единствено децата от малцинствата, съгласно един от акцентите в приложение " Образование ".

Пловдивският университет се отхвърли от приемния изпит по български език в кандидатстудентската си акция тази година. До момента той бе вход за множеството специалности и на него се явяваха най-вече претенденти - и на предварителна, и на постоянна дата.

Руският дипломат Елеонора Митрофанова: България да заложи на прагматизма, а не на натрапена взаимност

Руснаците и българите на подсъзнателно равнище усещат непосредственост и благосклонност един към различен, няма неестественост и фалш, споделя новият делегат на Кремъл у нас в изявление пред " Марица ".

34-годишен пловдивчанине е най-популярният БГ влогър

В началото на април каналът The Clashers на Слави Панайотов мина психическата граница от 1 млн. клиенти. Важно конкретизиране е, че има и по-популярни българи в YouTube, само че техните видеа са на аглийски език.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР