В нов конкурс за създаване на талисман по безопасност на

...
В нов конкурс за създаване на талисман по безопасност на
Коментари Харесай

Започна нов училищен конкурс за талисман по безопасност на пътя

В нов конкурс за основаване на амулет по сигурност на придвижването по пътищата могат да се включат всички учебни заведения в България. Учениците от всяко учебно заведение ще вземат участие като тим и ще приложат своите познания за безвредно придвижване в създаването на авторски „ Талисман, който ни пази на пътя ". Конкурсът ще стимулира децата посредством прекарване да научат повече за сигурността на придвижването по пътищата, ще промени настройките им към нарушителите, както и ще развие креативните им умения.

Конкурсът е проведен от Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата " в партньорство с Министерство на образованието и науката, Държавна организация за протекция на детето и Асоциацията на българските анимационни продуценти. Шестчленно жури ще прави оценка работата на учениците. Победителят и талисманът, който ни пази на пътя, ще станат известни в Националния ден на сигурността на придвижването по пътищата - 29 юни 2024 година

Изграждането на верни привички и държание на пътя у децата още от ранна възраст е значима отговорност както на родителите, по този начин и като част от просветителния развой в учебно заведение. За да бъдат възприети и приложени знанията за безвредно държание на пътя, е належащо те да бъдат поднесени по верен, забавен и увлекателен метод. Участието в състезанието дава точно тази опция.

Правилата на състезанието са оповестени.

Повече информация може да прочетете в приложенията, както и на страницата на ДАБДП:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР