Футболните шефове в цялата страна подкрепят кампанията на Mirror Football

...
Футболните шефове в цялата страна подкрепят кампанията на Mirror Football
Коментари Харесай

Собствениците и председателите на футболни клубове пишат писмо до правителството с искане повторенията на ФА Къп да бъдат запазени

Футболните шефове в цялата страна поддържат акцията на Mirror Football за опазване на повторенията на ФА Къп, които могат да бъдат жизненоважен избавителен пояс за клубове и общности.

Собствениците и ръководителите са писали до ФА и до министъра на културата, медиите и спорта Луси Фрейзър, призовавайки игрите да бъдат възобновени. Те настояват, че този ход е ориентиран от водещите клубове от Висшата лига и рискува да усили разликата в благосъстоянието на футбола.

В писмото се споделя: „ Искаме да спасим ФА Къп. Влиянието на Висшата лига в това решение е още един образец за възходящо разделяне във футбола, което демонстрира, че разликите сред и вътре в отделите нарастват на всички равнища.

„ Участващите клубове не бяха съветвани. Нашите клубове, както и почитателите бяха разочаровани. Решени сме да забележим това решение анулирано и изцяло поддържаме изменението на законопроекта за ръководство на футбола, с цел да сме сигурни, че подобен ход в никакъв случай няма да се случи още веднъж без подк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР