В нощта на 6 август в редица региони на Украйна

...
В нощта на 6 август в редица региони на Украйна
Коментари Харесай

Ракети и дронове и тази нощ летят по Украйна

В нощта на 6 август в редица райони на Украйна е била оповестена въздушна паника , оповестява УНИАН.

В региона на Одеса е имало ракетна опасност , в останалата част - опасност от потребление на ударни безпилотни летателни апарати (БПЛА).

Това са съобщили  от Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна . По-рано беше обявено, че съперникът е изстрелял няколко групи БПЛА.

След среднощ въздушна паника е била оповестена в Донецка, Херсонска, Николаевска, Кировоградска, Харковска, Черкаска, Полтавска, Одеска и Виницка области. По-късно паника бе оповестена и в Запорожие.
 Русия бие по Киев с украински ракети
Русия бие по Киев с украински ракети

Нови разкрития

В Хмелницка област е оповестена въздушна паника. 

На 5 август вечерта съветските войски нанесоха ракетен удар против Украйна. Военновъздушните сили на въоръжените сили на Украйна оповестиха за пускове на ракети " Калибър " и " Кинжал ".

Президентът на Украйна Володимир Зеленски акцентира, че са атакували Хмелницка област и предприятието " Мотор Сич " , ситуирано в Запорожка област. Част от ракетите са били свалени от силите на Противовъздушна отбрана.

Тази нощ руснаците са хвърлили авиационна бомба върху център за кръвопреливане в региона на Харков. В резултат на вражеската офанзива има починали и ранени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР