В нощта на 11 февруари руските окупатори атакуват с дронове

...
В нощта на 11 февруари руските окупатори атакуват с дронове
Коментари Харесай

Украинската ПВО свали всички Shahed-и още в покрайнините на Киев

В нощта на 11 февруари съветските окупатори нападат с дронове Киев, Виница, Житомир, Кировоград, Николаев, Черкаси, Одеса, Днепропетровск и Херсон, написа Главред.
 
Военновъздушни сили оповестиха, че съветските войски са изстреляли общо към украинска територия 45 ирански дрона от регионите Балаклава и нос Чауда, въвъ краткотрайно окупирния Крим. По-голямата част – 40 единици – са свалени от украинската противовъздушна защита.
 
Противовъздушната защита смъкна всички противников безпилотни летателни апарати " Шахед ", които се насочваха към Киев, заяви " Украинская истина " като се базира на Киевската градска военна администрация (КГВА). Целите са били изумени в покрайнините на града. По предварителни данни от отчета за обстановката - в столицата на Украйна няма жертви или вреди. Вражеските дронове са се доближили до Киев от западна посока. Сирената за въздушно нахлуване в столицата продължи съвсем 2 часа.
 

 
" Подразделения на зенитно-ракетните сили, мобилни огневи групи на Военновъздушни сили и Силите за защита на Украйна, техника за електронна битка са взели участие в отблъскването на въздушната офанзива ", се споделя в отчета.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР