В нощен клуб в Севастопол охранител е извършил полов акт

...
В нощен клуб в Севастопол охранител е извършил полов акт
Коментари Харесай

Разврат в нощен клуб: Пияна двойка прави секс на бара пред публика

В нощен клуб в Севастопол охранител е направил сексуален акт с една от посетителките пред клиентите на заведението, оповестява KP.RU. Пикантната сцена, състояла се върху плота на бара, е била снимана от посетителите на заведението и по-късно видеото е било публикувано в мрежата.



Сцената на съвкуплението се разиграла през нощта на 8 август. Очевидци описват, че по някое време момичето, което било много подпийнало, се качило на бара и почнало да танцува, като последователно се събличало. Свидетели на сцената изясняват, че първоначално момичето " изпълнило непристоен танц с един от клиентите на дискотеката, а след това се отдръпнало с него ".

След това момичето предписание секс с един от охранителите на бара. Някои от клиентите почнали да снимат протичащото се с телефоните си. Полицията била известена за обстановката, след което пристигнали в бара и иззели всички видеозаписи. Срещу охранителя е формиран протокол за дребно безчинство, грозят го 15 дни арест.

Доста забавен е протоколът от разпита. Участникът в скандалното видео дал обяснение на полицията.

" - Как стана всичко, в действителност не помня - бях много пийнал. Озовах се в бара с момичето, с което се случи този акт... от полово естество - правенето на обич върху бара.

- Вие познавате ли тази госпожица?

- Не я познавам!

- За първи път ли я видяхте?

- Да! "

В момента полицията се пробва да откри самоличността на момичето. KP.RU оповестява също, че е формирано наказателно дело за произвеждане и разпространяване на порнография.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР