В нито един момент от професионалния си живот не съм

...
В нито един момент от професионалния си живот не съм
Коментари Харесай

Събираме доказателства за престъпления против човечеството във войната в Украйна

В нито един миг от професионалния си живот не съм си представяла, че ще би трябвало да се оправя пред предизвикването по какъв начин в в България да координираме всички институции, тъй че да подпомогнем събирането на доказателства за закононарушения срещу човечеството в границите на една война. Това сподели министърът на правораздаването Надежда Йорданова пред Нова телевизия.

Тя дефинира като основно, че на съвета " Правосъдие и вътрешни работи ", формат - министри на правораздаването, извършен на 4 март в Брюксел, е оповестено активирането на директивата за краткотрайна отбрана. Йорданова добави, че в неофициалните полемики членките на Европейски Съюз са били призовани доста упорито да се включат в събирането на доказателства за военни закононарушения , а България се е включила дружно с останалите страни в Европейски Съюз към молбата до Международния углавен съд да проверява нахлуването на Русия в Украйна.
 Правосъдните министри на Европейски Съюз разискаха и одобриха Заключения в битката с расизма и антисемитизма
Правосъдните министри на Европейски Съюз разискаха и одобриха Заключения в битката с расизма и антисемитизма

Повечето страните членки показаха своята поддръжка за самодейността

" Сега главната и най-важна грижа на всички страни членки, които сме на предната линия в контакта с бежанците, е да се съберът задоволително надеждни доказателства и сведения от тях - под формата на пояснения, устни разкази, фотоси, видеоклипове ", уточни тя,

" Задействали сме механизъм, който да каже, всяка една от институциите по какъв начин да взаимодейства, с цел да направи това нещо допустимо ", означи правосъдният министър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР