В никакъв случай не те съветваме да воюваш с каквото

...
В никакъв случай не те съветваме да воюваш с каквото
Коментари Харесай

И сам воинът е сам!

В никакъв случай не те съветваме да воюваш с каквото и да било, а просто да се замислиш: има доста, но в действителност доста плюсове в това да си single. Ето някои от тях, а при предпочитание, допълвай в мненията.

Време за теб самия
Това е като че ли първият и най-съществен мотив - когато живееш самичък, живееш САМ. Четеш, когато решиш. Излизаш, когато (и с който!) си поискаш. Никой не ти мрънка, че си се забавил в оня бар с твоите хора. И като цяло никой не ти мрънка. Точно по този начин, идващото е разумно, тъй като става дума за една паметна имитация, а точно:

" Изхвърли ли боклука? "
А също " Почисти ли котешката тоалетна? ", " Изглади ли си ризите? ", " Оправи ли си леглото? " и всевъзможни сходни. Ясно е, че би трябвало да си имаш избрани привички, само че по никакъв начин не е прелестно след някаква възраст една жена да се пробва занапред да те учи на нещо и най-много да се пробва да се държи като твоя майка или надзорник. Ако си самичък, всичко това зависи от теб - в случай че не си изпереш облеклата, няма да имаш чисти облекла (а знаеш, че трябва). Така че изискванията са заложени от теб, а осъществяването също е твое. Повтаряме: всичко е по-лесно без някой да мрънка.

Сексуалните контакти
Христо Гърбов е споделил, че в изневярата има доста - има " религия ", само че има и " изне ". Е, в случай че имаш сериозна връзка, постоянно можеш да изневеряваш, само че какъв брой сериозна е тази връзка тогава? Ако обаче си single, можеш да поддържаш извънредно свободни взаимоотношения с няколко дами редом според от това, което в действителност искаш от сходни контакти.

Романтичните комедии вечер
Не познаваме мъж, който вечер да желае да яде мюсли с кисело мляко (както вършат колежките от Woman.bg да вземем за пример...) и да гледа неангажираща дивотия с Мег Райън, да си поплаче и за край да заспи в ухаещото на естествени цветни екстракти легло. Не звучи изключително мъжко, по този начин е. Но Дори и по-малкото зло - гледането на тъпи и лигави филмчета - не е наложително, а доста дами упорстват да споделяш този им интерес, в случай че живеете дружно. Е, това не е дребна причина да си самичък, даже единствено това да е.

Финансовият аспект
Няма какво да се лъжем - храната на едно куче, аксесоарите за него и всичко останало са си съществено перо от бюджета ти. А какво остава за една жена! Дрехи, бижута, чанти, обувки, грим, маникюр, коафьор, спа, фитнес, йога... Замисли се дали си коства.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР