В него той благодари на всички, които са изразили подкрепа

...
В него той благодари на всички, които са изразили подкрепа
Коментари Харесай

Велико Минков: Радвам се, че синът ми е изведен от жилището на тези свръхопасни хора

В него той благодари на всички, които са изразили поддръжка " през последните изпълнени с потрес и тъга за мен около убийството на моя другар и приятел по бащина орис Пейо Пеев ". " Иванка Пеева, благодаря ти безпределно за грижите, които полагаш сега за моя непълнолетен наследник! ", обърна се той към майката на жертвата, потвърждавайки, че е благополучен, че 4-месечния Кристиян към този момент не е при Габриела.

Ето какво още написа Минков:

" Пиша този пост, с цел да изкажа ОГРОМНИ благодарности на всички другари, познати и непознати, които ми писаха на персонално и показаха поддръжка в мненията през последните изпълнени с потрес и тъга за мен около убийството на моя другар и приятел по бащина орис Пейо Пеев. Бог да го елементарни!

В същото време тези дни се трансфораха и във въртележка от боязън, че синът ми е в ръцете на убийци - които, за жалост, са личните му майка и баба, след това наслада, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, нерешителност къде е в действителност и кой се грижи за него и най-после глътка успокоение, че се оказа в много по-сигурни ръце, в сравнение с тези на личната му майка, Габриела.

Иванка Пеева, благодаря ти безпределно за грижите, които полагаш сега за моя непълнолетен наследник!

Все отново, няма по какъв начин да не отбележа, че ще съм в действителност спокоен, когато за него се грижи биологичния му татко.

Благодаря ви отново за изразената поддръжка и помощта, която обилно предложихте! Благодаря ви и за доверието, което изразихте за морала в моите дейности във виелицата на протичащата се безумна и необяснима гнусота!

Надявам се час по-скоро да спечелва и справедливостта посредством съда, а моят наследник да ми бъде поверен, като давам обещание да дам всичко от себе си да израсне с по-големия си брат в живота си и да гледаме дружно безчет пъти Царя Лъв, напомняйки си, че горе от звездите ни гледа един баща лъв... ", написа Велико Минков.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР