В неделя вечерта телевизионните зрители станаха свидетели на специалното издание

...
В неделя вечерта телевизионните зрители станаха свидетели на специалното издание
Коментари Харесай

Димо и Ралица грабнаха победата в нощта на българските дуети

В неделя вечерта телевизионните фенове станаха очевидци на специфичното издание на „ Като две капки вода “ – „ Нощта на българските дуети “. Водещите Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков посрещнаха участниците в новите им облици, а дружно с тях на сцената се появиха и едни от най-обичаните български реализатори. Емоцията в шоуто съумя да изправи на крайници публиката в студиото неведнъж, което затрудни в допълнение журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки.

Победата в „ Нощта на българските дуети “ сграбчиха Димо и Ралица, които излязоха на сцената в облиците на Драго и Ваня Костова от " Фамилия Тоника. " В компанията на членовете на групата те подариха на публиката ужасно въодушевление с паметната ария „ Приятели “. „ Димо беше съвършен. Ралица също. Много ни беше хубаво, че бяхме с вас на тази сцена “, показа самият Драго, който пя паралелно до Димо. Самата Ралица не скри сълзите в очите си и благодари за опцията да се превъплъти точно в незабравимата Ваня Костова.

На рождения си ден братя Аргирови излязоха на сцената дружно с Яна Маринова, която беше в ролята на Росица Кирилова. Заедно те дадоха начало на вечерта с песента „ Избрах преднамерено вас “, а Благовест и Светослав не скриха комплиментите си към актрисата за осъществяването.

След тях от асансьора слезе Дара Екимова в облика на Георги Христов, а нейна дуетна половинка бе самата Петя Буюклиева. Двете подариха на публиката в студиото и феновете на Нова тв необикновено осъществяване на песента „ Пролет “. „ Дара като че ли натисна копчето на времето. Обръщах се към нея и виждах Георги Христов. Страхотна страст беше за мен “, разяснява Петя Буюклиева.

Христо Гърбов се впусна в следващия женски облик, този път на младата поп певица Алма, а дружно с него под прожекторите излезе Миро, с цел да показват един от шлагерите от миналата година - „ Повече “.



Пред очите на Миро на звездната сцена се появи Тома в неговия облик, а до него бе Анелия. Заедно те пресъздадоха една най-чувствените балади „ Завинаги “ и подвигнаха цялата зала на крайници. „ Тома е обичаният ми рок глас в България. Аз няма да мога да изпея негова ария, само че той изпя моя по необикновен метод “, призна Миро.

Христо Петков се превъплъти в една от легендите на българската музика - Стенли, а с него на сцената се появи Любо Киров, с цел да вдигнат още веднъж феновете в студиото на крайници. „ Особено е възприятието да видиш двойник. Христо, превъзходен си “, сподели Стенли за осъществяването на песента „ Където няма време “.



Два от най-красивите гласове на българската музика също обраха аплодисментите на публиката със идващото осъществяване. Актьорът и музикант Владимир Михайлов беше в облика на Любо Киров за осъществяването на „ Мога “ в очарователната компания на Михаела Маринова. „ Не съм се съмнявал. Владо е превъзходен артист, който аз боготворя. Възхитен съм, че си извадил и държанието ми “, поздрави го самият Любо Киров.

Владимир Михайлов за следващ път завоюва и зрителския избор и продължава да води във краткотрайното класиране.



Лятно въодушевление в „ Като две капки вода “ тази неделя донесоха Криско и Кали, която облече секси облеклата на Галена, с цел да пресъздаде облика й в „ Красиви неистини “. „ Кали, показа се ужасно. Беше толкоз сексапилна и женствена, колкото Галена “, разяснява Веселин Маринов.

Керана слезе от асансьора като Белослава, а неин дуетен сътрудник бе Орлин Павлов, който също посрещна рождения си ден на сцената на „ Като две капки вода “. „ С Белослава на сцената постоянно е доста особено. Това, което съумях да усетя от Керана, е същото, а мислех, че не е допустимо. Тя се оправи ослепително “, показа Орлин след осъществяването им на „ Всяка година по същото време “.



Бутонът на шанса отреди облиците за идващото издание на „ Като две капки вода “, когато Яна Маринова ще бъде KELIS, Кали ще влезе в облика на Ейми Лий от Evanescence, Христо Гърбов ще излезе на сцената като Мик Джагър, Дара Екимова ще запее като Фред Дърст от Limp Bizkit, Керана ще се появи като Тина Търнър, Тома ще имитира Славка Калчева, Владо Михайлов ще се превъплъти в Бон Джоуви, Христо Петков ще облече облеклата на Бийонсе, а Димо и Ралица ще бъдат Криско и Слави Трифонов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР