В неделя сутрин Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха въплъщение

...
В неделя сутрин Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха въплъщение
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън на църковна служба с кралицата в Шотландия

В неделя заран Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха олицетворение на елегантността, до момента в който придружаваха кралица Елизабет II на църковна работа наоколо до лятната ѝ резиденция в Шотландия.

По огромна възможност за събитието херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха оставили трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, в замъка Балморал, тъй като малчуганите не ги придружаваха.

Кейт и Уилям се причислиха към кралицата и принц Филип в годишната им лятна почивка в региона на Абърдийншър, като за задачата фамилията се качи на пътнически аероплан, сливайки се с останалите пасажери на борда.

В неделя Кейт, Уилям и кралицата участваха на работа в църквата "Crathie Kirk ", до която се придвижиха с лимузина.

Херцогът на Кеймбридж, облечен в мрачен костюм с бяла риза и алена вратовръзка, седеше до водача на предната седалка, до момента в който дамите стояха откъм гърба и като че ли се любуваха на многолюден диалог.

Мидълтън изглеждаше изцяло шикозно в тъмнотосиньото си палто от еластична коприна с огромни златисти копчета начело, което бе поставила върху зелена рокля на марката "Michael Kros ".

До нея кралицата, както постоянно, бе величествена в цикламено сако, съчетано с шапка в същия цвят, по чиято външна страна вървеше сребърна лента.

Елизабет II бе заложила също на розова флорална рокля, огърлица от перли и брошка с формата на пеперуда.

Макар да не бяха с тях в автомобила, международните медии оповестиха, че принц Уилям и Камила също са участвали на службата.

Принц Хари и Меган Маркъл обаче не бяха видяни измежду кралското семейство, само че се чака през идващите дни да се причислят към лятната отмора на семейството.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР