В неделя следобед Манчестър Юнайтед гостува на Арсенал в едно

...
В неделя следобед Манчестър Юнайтед гостува на Арсенал в едно
Коментари Харесай

Тен Хаг оцени представянето на Арсенал и шансовете на Ман Юнайтед в дербито

В неделя следобяд Манчестър Юнайтед гостува на Арсенал в едно от двете огромни дербита на 21-ия кръг на Премиър лийг. Мениджърът на “червените дяволи ” се изрече много ласкаво за “артилеристите ”, които са и лидер в класирането. Нидерландецът въпреки всичко счита, че Манчестър Юнайтед има късмет за добър резултат, само че за тази цел ще би трябвало да се показват на доста високо равнище. Отсъствието на един от основните футболисти от началото на сезона - Каземиро също ще е проблем за 20-кратните първенци на Англия, само че все пак той има проект за оправянето и с този проблем.

“Очевидно е, че Арсенал е в доста добра серия и считам, че заслужават мястото, на което са. Те играят в действителност добре, подредени са вярно, имат дух и нрав на победител. Те се усъвършенстваха доста по отношение на първата половинна на сезона, само че ние знаем какво би трябвало да създадем. Вижда се, че това са тим и треньор, които работят от доста време дружно. Победихме ги без Каземиро и в първия конфликт, в този момент също имаме концепция за нашия метод. Но с цел да спрем тази тяхна серия, то ще би трябвало да се представим в действителност на доста високо равнище. Смятам, че в случай че го създадем, то тогава възможностите ни са положителни, ” съобщи нидерландският експерт.

Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо се завърна към тренировки с първия отбор през тази седмица, откакто първо бе пратен на подготвителен лагер в Нидерландия, а след това тренира самостоятелно известно време, защото не бе в положително физическо и психическо положение, твърдеше нидерландецът. Той продължава да счита, че Санчо има още стъпки, които би трябвало да предприеме, с цел да стигне до нужното равнище, с цел да се завърне в състава на “червените дяволи ”.

“Санчо прави идната стъпка. Вярно е, че към този момент се завърна към тренировки с общата група, само че това бе в последната сесия преди конфликта с Кристъл Палас. Ще би трябвало да продължава да надгражда. Ще продължим в тази посока в идващите дни, идната седмица и по този начин малко по малко, ” съобщи във връзка крилото Тен Хаг.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР