В неделя принц Мансур бин Мукрин, заместник управител на провинция

...
В неделя принц Мансур бин Мукрин, заместник управител на провинция
Коментари Харесай

Извънредно: Адска Авиокатастрофа! За Всеобщ Ужас На Всички На Борда Е Загинал Самият

В неделя принц Мансур бин Мукрин, заместител шеф на провинция Асир се завръщал от инспектираща обиколка, когато хеликоптерът му аварирал, заяви саудитското министерство на вътрешните работи, представено от Би Би Си.

Не е била обявена причина за злополуката, която стана безусловно часове след огромна чистка измежду политическия и бизнес хайлайф на кралството.

Загиналият принц Мансур е наследник на принц Мукрин бин Абдулазис, някогашен началник на разузнаването и разгласен за престолонаследник за интервала януари-април 2015 година, след което бе отхвърлен.

Съгласно известие на вътрешното министерство, представено от Саудитската информационна организация, принцът дружно със седем чиновници на локалната администрация са се качили на хеликоптер в неделя сутринта за обиколка и ревизия на крайбрежни планове западно от град Абха.

По-късно хеликоптерът се е разрушил.

В известието на вътрешното министерство не е била направена връзка сред случая и продължаващия към този момент две години и половина боен спор със прилежащ Йемен.

В събота противовъздушната защита на Саудитска Арабия прехвана и унищожи ракета покрай столицата Рияд. Рекетата е била изстреляна от йеменските бунтовници хути.

Саудитка Арабия упрекна Иран, че е доставил ракетата на враговете на кралството.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР