В неделя бившият футболист Дейвид Бекъм предостави контрола над Instagram

...
В неделя бившият футболист Дейвид Бекъм предостави контрола над Instagram
Коментари Харесай

Instagram профилът на Бекъм беше “превзет” от д-р Ирина от Харков

В неделя някогашният футболист Дейвид Бекъм даде контрола над Instagram профила си на украински доктор, работещ във военните условия в Харков.

Британецът е измежду най-популярните спортни персони в света и има 71.5 милиона почитатели в обществената мрежа. През миналия ден обаче наличието, което те всекидневно са привикнали да получават от неговия профил, бе променено:



" Днес ще ви покажа по какъв начин работим по време на война, " откри серия от Instagram сторита Ирина - детски анестезиолог и шеф на районния перинатален център. 

Последваха фрагменти от тесните подземни пространства, в които всички бременни неотдавна родили дами са евакуирани по време на първия ден от нашествието. 

" Най-вероятно рискуваме животите си, само че не мислим въобще за това, " сподели още Ирина, която добави, че работи през цялото денонощие. " Обичаме работата си. Лекарите и медицинските сестри тук се тревожим, плачем, само че никой от нас няма да се откаже. "

Тя показа и фотоси от интензивното поделение, което е оборудвано с кислородни генератори, дарени от Unicef. Инициативата на Бекъм идва точно по отношение на ролята му на дипломат на Детския фонд на обединените народи, която той заема от 2005 година насам. 
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР