В неделя, 25 февруари, 25-годишният активен член на военновъздушните сили

...
В неделя, 25 февруари, 25-годишният активен член на военновъздушните сили
Коментари Харесай

Самоубийство срещу геноцид: Почивай във властта, Арън Бушнел

В неделя, 25 февруари, 25-годишният деен член на военновъздушните сили на Съединените щати Арън Бушнел се самозапали пред израелския посолство в американската столица Вашингтон, окръг Колумбия, в протест на един авиатор против подкрепяното от Съединени американски щати кръвопролитие, осъществявано сега от израелските военни в Ивицата Газа.

През последните 143 дни Израел умъртви близо 30 000 палестинци в обсадения крайбрежен анклав. Във видеозапис, записан преди и по време на самозапалването му, Бушнел декларира, че „ към този момент няма да бъде съизвършител в геноцид “ и че е „ на път да се включи в рисков акт на митинг – само че спрямо това, което хората претърпяват в Палестина в ръцете на техните колонизатори въобще не е рискова.

Разбира се, палестинците от дълго време са привикнали да горят до гибел в ръцете на израелското оръжие, откогато страната Израел се зае да сътвори смъртоносно себе си на палестинска земя през 1948 година Израелците потреблението от военните на изгарящи кожата боеприпаси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР