В неделния почивен ден в Мрежата се появиха видеа и

...
В неделния почивен ден в Мрежата се появиха видеа и
Коментари Харесай

Кой позволи на Борис Бонев да лепи малки обяви със свински опашки?

В неделния почивен ден в Мрежата се появиха видеа и фотоси на странни дребни разгласи, закачени със свински опашки под табелите на градския превоз. Оказа се, че Борис Бонев от “Спаси София ” самосиндикално е нарушил възбраната на Столична Община, която гласи, че никой жител не може да лепи или връзва разгласи по табелите. Дори и да е общински консултант!

Лилавото разписание трябваше да сигнализира жителите, че Борис Бонев ще ги удостои с внимание като мине … с трамвай. “Как и за какво Бонев прави пропаганда в трамвай, благосъстоятелност на ЦГМ. Под наем ли го е наел, купил ли го е? Може би му е подарък? ”, питат се очевидци на странната демонстрация.

Това не е първият скандал, обвързван с табели на “Спаси София ”. През ноември 2022 общинският консултант и началник на транспортна комисия Карлос Контера разкри скица за над 50 000 лв..

50 000 лева е получила странната дефиниция „ Борис Бонев и колектив ” – не компания, не неправителствена организация, а за табелки, след чието слагане в метрото се е наложило в допълнение да се лепят обикновени указатели със стрелки, тъй като никой не схваща Боневите.

Напомняме, че при започване на март се развихри стихия от мнения криви ли са или не линиите по същото трасе, което Бонев употребява за приемна. Експеримент с буркан в опит на БТВ разобличи лъжата на гласовития общинар. Но той по този начин и не даде пояснение.

От столичния електротранспорт са безапелационни, че драма – няма, а сектора от " Бъкстон " до " Княжево " ще бъде приключен наесен.

Tribune ще изпрати документално питане до Центъра за градска подвижност дали всеки жител може да употребява за офис трамвай по желание и да лепи случайни разгласи върху табели и спирки. Или е разрешено единствено за Борис Бонев, който другояче не стопира да плюе кмета и цялата активност на Столична Община.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР