В неделния ден по традиция има мачове от всички водещи

...
В неделния ден по традиция има мачове от всички водещи
Коментари Харесай

Манчестърско дерби с особен заряд

В неделния ден по традиция има мачове от всички водещи футболни шампионати на Европа.

В българския футболен хайлайф има единствено една среща, тази сред първенеца Лудогорец и Хебър, която стартира в 18:15 часа и ще се организира в Разград.

Погледите в британската Висша лига пък несъмнено приковава дербито на Манчестър сред Юнайтед и Сити.

Домакините ще почетат паметта на легендата си сър Боби Чарлтън, който умря на 86-годишна възраст в края на предходната седмица.

ДНЕС, 17:30 ЧАСА, МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – МАНЧЕСТЪР СИТИ

Домакините започнаха доста едва сезона, само че влязоха в серия от 3 триумфа, въпреки да не могат да разчитат на куп свои футболисти. Най-вече в отбрана, защото Люк Шоу и Лисандро Мартинес са трайно контузени, до момента в който под сериозен въпрос са Арън Уан-Бисака и Каземиро. Гостите от Сити към този момент инкасираха 2 загуби през сезона и изостават с 5 точки от върха, тъй че се нуждаят от наложителна победа, с цел да не изостанат и от главния си съперник за купата Арсенал, който в събота завоюва мача си с 5:0 и към този момент има с 3 точки повече от първенците. Техният управител Хосеп Гуардиола не може да разчита на Кевин де Бройне, само че все пак възпитаниците му са безспорни любимци в срещата на „ Олд Трафорд “.

ПРОГНОЗА:    2



ДНЕС, 18:15 ЧАСА, ЛУДОГОРЕЦ – ХЕБЪР (ПАЗАРДЖИК)

Най-успешният треньор в историята на Лудогорец, индивидът вкарал на два пъти тима в Шампионската лига, се завръща на " Хювефарм Арена ". Георги Дерменджиев ще води още веднъж " орлите " в домашен мач, който на процедура се поставя завършек на първата фаза в шампионата. Лудогорец е в неуверена форма, като има единствено една победа в последните си четири мача във всички шампионати и това наложи отстраняването на предходния треньор Ивайло Петев. " Орлите " се надяват да покажат друго лице, преследвайки поредна купа на България. Лудогорец е отборът с най-хубава офанзива в шампионата, вкарвайки 30 гола, само че е и с най-стабилната отбрана, допускайки едвам 8 попадения в личната врата. Хебър е в добра форма, като тимът към този момент няма загуба пет следващи срещи във всички шампионати. В 3 от тях отборът от Пазарджик е запазил и суха мрежа. Хебър се е потвърдил като противен конкурент, който мъчно се пречупва, а съставът на Любослав Пенев е изгубил единствено един път с повече от един гол разлика от началото на сезона.

ПРОГНОЗА:    1 на полувремето

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР