В недългия си, но успешен живот, г-н Пеевски е успял

...
В недългия си, но успешен живот, г-н Пеевски е успял
Коментари Харесай

Искате да свикнем с Пеевски? Защо не искате ПОВЕЧЕ от него?

В недългия си, само че " сполучлив " живот, господин Пеевски е съумял да завърши с всичко, до което се допре -- от жълти вестници, през Булгартабак и КТБ, та до оранжевите " Лафки ", а в този момент е най-високо в държавността. Всички стискаме зъби, сакън да не вземе да провали и държавността, тъй като е поел ролята на представител по най-важни въпроси, всеки ден е в медиите, а ние привикваме. (Човек привиква с какво ли не.)

Но въпросът ми е към политическите му ортаци, които му помогнахте да си пере и предишното и сегашното, въпросът ми е към вас, за които сме дали своят вот. Вие сте го оставили да си разиграва коня, тъй като е (уж) някакъв незаобиколим фактор. Ако в действителност е незаобиколим -- за какво не желаете ПОВЕЧЕ от него!?

Защо?

Ако цената е да го гледаме и да му слушаме нелепостите - искайте! Искайте. Искайте от него, дано рови - съдебната система пробита, службите пробити, публичните медии пробити, страната... Просто искайте повече от господин Пеевски.

Той (явно) може да прави работа.

---

Коментарът е от профила на Захари Карабашлиев във фейсбук. Заглавието е на Клуб Z.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР