В най-празничния месец декември Владо Михайлов направи прекрасен подарък на

...
В най-празничния месец декември Владо Михайлов направи прекрасен подарък на
Коментари Харесай

Любим актьор с изненадваща песен

В най-празничния месец декември Владо Михайлов направи прелестен подарък на себе си и на феновете си с песента " Някой “.

Парчето извънредно бързо бе оценено от музикалните спецове, а в персоналните класациите на феновете на спечелилия от " Като две капки вода “ към този момент е на върха.

Оказва се обаче, че този поетичен шедьовър на Михайлов е отлежал много години, до момента в който се появи на музикалния пазар в приключен тип. 

Път

" Песента извървя дълъг път от самото си възникване, тъй като стартира като едно парче, което написах за филм на Ники - " Нокаут или всичко, което тя написа “. Песен, която не попадна във кино лентата. Беше на британски и трябваше да е заглавна, споделяше се All She Wrote. Получи се в действителност ужасно, въпреки Ники да не я включи в лентата. Разви се през времето, написах и български текст “, описа за " Телеграф “ Влади и добави: " Парчето стана ария на нашето зрелище с Йоанна Темелкова " Аз и ти, преди ние “. Сега се дооформи тази ария и мисля, че излезе в точното време “.  

Михайлов е безапелационен, че един реализатор може да изстрада една ария и да я преживее, без това да е негова персонална драма.

" Човек може да изстрада една тематика или една ария, без това да е негова персонална драма или най-малко може би не тъкмо сега, в който я написа. Понякога сядаш с китарата, изливат се едни акомпанименти и мелодии, написваш каквото ти идва и се получава това, което е. Някой път думите се изливат, без да ги мислиш, различен път не става с месеци. Тази е от песните, които се изляха. Българският текст стана на един мирис “.

Театър

Говорейки за постановката " Аз и ти, преди ние “, Владо признава, че е направил дебют в чистата драма и се кефи на резултата.

" За мен е първа чиста драма режисура. Не е завръщане, а нов небосвод, само че пък за Йоана това беше завръщане в театъра. Завърна се потресаващо. Аз я видях в светлина, в която даже след толкоз сезони на " Братя “ не я бях виждал. И доста се веселя “, споделя Владо.

Той споделя визията, че когато двамата артисти станат тандем и са играли много време дружно, е по-лесно по-късно да продължат взаимната си работа както в киното, по този начин и в театъра. 

" Със сигурност постоянно сред нас е имало доста готина химия, другарство и доста комизъм. Когато се появи тази концепция от страна на продуцента да ни събере в зрелище, ние и двамата бяхме " за “. Просто трябваше да намерим верния текст. Минахме през разнообразни разновидности за текстове, през разнообразни разновидности за режисьор, само че прелестният Светльо Томов написа за нас тази пиеса, за което му благодаря. Истината е, че текстът уцелва всеки един фен в сърцето, аз съм уверен, тъй като го виждам. Режисьорът Димитрис Георгиев е колосален гений “, не пести суперлативи за екипа Михайлов. С усмивка споделя, че, пътувайки из страната с постановката, има много занимателни обстановки.

" Случва се да забравим част от текста, да нямаме нещо, което ни е витално значимо за представлението, сглабяли сме стълбичка, какво ли не “, смее се Влади и отбелязва, че през новата година ще играят постановката и в чужбина, което го прави доста благополучен, тъй като по този начин ще могат да зарадват и българите, които живеят зад граница. 

Фокус

За момента Владо желае да се концентрира върху музиката, само че се похвали и с нови планове в киното.

" Заснехме два български кино лентата, които, уповавам се, ще излязат следващата година. Чудесни планове, само че ще приказваме за тях, когато към този момент излязат. Прекрасни неща направих в киното и тази, и предходната година, само че считам, че в този момент е време да се отдам на музиката и по тази причина се веселя, че с моята тайфа направихме такова готино турне и се надяваме да продължим и през новата година “, споделя актьорът. На финала на " Като две капки вода “ маестро Стефан Димитров даде обещание да му направи ария, а Влади споделя, че към този момент работят по парчето.

" Със Стефан Димитров работим по тази ария, не сме не запомнили и двамата. Предстои да се съберем, когато и двамата имаме повече време, и да поработим над парчето “, безапелационен е той. С интерес питаме да чакаме ли и някой дует от него, а той сбито съобщи:

" За дует допускам, че ще пристигна и този миг, само че в този момент не. Има няколко части, които съм си подредил в този момент в главата и по какъв начин желая да излязат. Работим и по новото парче на Сленг, което е съвсем готово и би трябвало да излезе “. 

Работата е нещо, което го зарежда, без значение дали е в киното, театъра или на музикалната сцена. Неговата най-голяма обич обаче си остава фамилията му. Те ще прекарат празниците дружно и ще се насладят на всеки момент в компанията си.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР