В навечерието на Великден оперната певица Соня Йончева ще изнесе

...
В навечерието на Великден оперната певица Соня Йончева ще изнесе
Коментари Харесай

Оперната прима Соня Йончева ще изнесе концерт в София в навечерието на Великден

В навечерието на Великден оперната певица Соня Йончева ще изнесе. Тя ще извърши барокови произведения на композитори като Хенри Пърсел, Жан-Филип Рамо и Георг Хендел. Събитието е планувано за 12 април от 19:30 ч.

Соня Йончева трябваше да изнесе още един концерт на 15 април, само че той се анулира поради задължения на оперната прима в чужбина. Заедно с Йонас Кауфман тя ще взе участие в премиера на операта " Андре Шение " в " Ла Скала " през месец май. За Йончева присъединяване в операта " Андре Шение " е дебют,. Билетите за премиерните спектакли доближават до 620 евро.

 Соня Йончева: Музиката е голям манипулатор на човешкия мозък Соня Йончева: Музиката е голям манипулатор на човешкия мозък

След това оперната певица ще взе участие в концерт в Залцбург, отдадена на един от. Той е неин преподавател, през годините е работила с него в продукции като " Травиата " и " Медея " в берлинската " Щатсопера ".

През юни Соня Йончева ще направи още един дебют. Тя ще бъде звездата в операта " Мадам Бътерфлай " на Пучини във Виенската опера. Въпреки натоварения си график обаче, певицата ще съблюдава обещанието си за втори концерт в България. На 31 август тя ще излезе на сцената на Летния спектакъл във Варна, където ще изнесе оперна церемония с арии от опери като " Травиата ", " Норма " и " Тоска ".

След концертите в София и Варна, Соня Йончева ще се срещне със своите фенове. Тя ще раздава подписи върху новата си книгата " Петнадесет огледала " и албума " Куртизанката ".

 Снимка на деня: Соня Йончева показа своя Верди в София Снимка на деня: Соня Йончева показа своя Верди в София
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР