В навечерието на Великден, когато хората се смиряват и се

...
В навечерието на Великден, когато хората се смиряват и се
Коментари Харесай

В навечерието на Великден: Кирил Петков и пиарката му тръгват на война с кмета на Царево

В навечерието на Великден, когато хората се смиряват и се молят за Божията помощ, министър председателят Кирил Петков и пиарката му Диана Дамянова са решили да употребяват празника, с цел да разчистват партийни сметки.

Само преди дни от пресслужбата на Петков оповестиха, че той ще участва на Великденската литургия в църквата „ Свето Успение Богородично “. Предтексът за визитата точно там беше да се запознае с вредите по храма след земетресението от 11 април тази година в Черно море, което било усетено във Варна и в Бургас. Тогава стана ясно, че е имало трус с магнитуд 5 по скалата на Рихтер, само че няма никакви данни за потърпевши или опустошения по здания. Не по този начин обаче считат от пресслужбата на Петков.

Истината обаче се разкри точно от фейсбук профила на пиарката на Петков, Диана Дамянова. Самата тя написа пост, в който упреква кмета на Царево „ че е лъжец или елементарен измамник “. Само няколко часа преди да идването си в града, Дамянова написа напоителен пост, като съгласно нея „ кметът е присвоител, града наподобява като след война, тротоарите са разрушени, а дърветата изсечени “. Дамянова, която се хвали, че носи огромната заслуга за това Петков през днешния ден да е министър председател продължава и със закани за инспекции точно против „ герберската креатура “, както Дамянова назовава кметът Георги Лапчев.

Всъщност Дамянова и Петков са поканени от фамилния другар на пиарката и изтъкнат последовател на Политическа партия отец Стоян Кралев. Двамата с Дамянова имат дългогодишно другарство, което прелестно ще обслужи Петков партийно в навечерието на Великден. След като министър председателят не съумя да се внедри поради условия на НСО в храм „ Св. Александър Невски “, пиар машината на Дамянова откри идеалната опция. Освен палене на свещи и примирение, ще се разправят и с кмета на Царево. Така даже и на Великден няма да пропуснат с партийната пропаганда, а мощно рамо ще им удари отец Стоян Кралев.

Припомняме, че преди месеци точно Кирил Петков упрекна църквата, че оказва помощ за акцията на ГЕРБ и в частност на водача Бойко Борисов. Тогава Петков се възмути, че редица духовници поддържат и хвалят Борисов за голямата му помощ към църквата. Тогава това съгласно Петков беше укоримо и неприемливо да се употребяват Божиите храмове, само че очевидно на Великден за премиера на Политическа партия и четворната коалиция това не е проблем.

Хората в Царево пък дни наред се чудят по кое време тъкмо са усетили земетресението и къде са вредите, които Дамянова и Петков ще инспектират.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР