В навечерието на Световното първенство по футбол симпатичният котарак Владимир

...
В навечерието на Световното първенство по футбол симпатичният котарак Владимир
Коментари Харесай

Испания ще е победител на Световното по футбол, прогнозира котаракът Владимир

В навечерието на Световното състезание по футбол симпатичният котарак Владимир ще предвижда спечелилите във футболните срещи от Мондиал 2018 година Оракулът ще прави своите догатки във, а негови асистентки ще са основните героини в „ Принцеси под прикритие “ Габи и Криси. Новата графа е взаимна с.
 Владимир ThinkStock/Getty Images
След октопода Паул , слончето Нели и 160-килограмовата костенурка Кабесун , които се трансфораха в медийни звезди с отличните си прогнози, в този момент е ред на родния котарак Владимир да се прочуе с безпогрешния си нюх. Каква ще бъде успеваемостта на животното, не пропускайте в новата графа на и от 14 юни.

Междувременно всички почитатели на футбола ще могат да проследят най-актуалното от света на Мондиал 2018 в специфичната секция на Gong.bg за
Световното в Русия. Там потребителите ще могат да намерят стратегия на мачовете, резултати, вести, любопитна информация, фотоси, видео и още други забавни материали, свързани с Мондиал 2018. Бъдете в час с най-важното от Световното състезание в Русия с и не пропускайте прогнозите на котарака Владимир във.

И още:

Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР