В навечерието на реванша срещу Интер легендарният бивш наставник на

...
В навечерието на реванша срещу Интер легендарният бивш наставник на
Коментари Харесай

Ариго Саки със съвет към Пиоли как да избегне футболно самоубийство

В навечерието на реванша против Интер именитият някогашен ментор на Милан Ариго Саки даде съвет на сегашния треньор на отбора Стефано Пиоли. Двата тима се изправят в борба от полуфиналите в Шампионската лига, като “росонерите ” изостават с два гола.

“Бих наблегнал на високата преса. Не би трябвало да се оставят празни пространства на Интер, тъй като това другояче би било футболно самоубийство ”, съобщи Саки пред “Гадзета дело спорт ”.

“Играчите на Интер има изявено преимущество най-малко по три пункта: намират се в доста мощна форма чисто физически; самостоятелните качества на футболистите са по-високи от тези на Милан; имат по-голям опит. От всичко това следва изводът, че Милан се нуждае от нещо в действителност удивително, с цел да продължи напред. Но пък това не би бил първият случай, в който сме виждали изключителни обрати ”, сподели още италианският треньор, донесъл две европейски трофеи на “росонерите ” - през 1989 и 1990 година
 Шевченко: Милан би трябвало да чака точния миг Шевченко: Милан би трябвало да чака точния миг
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР