Григор Димитров заяви, че е щастлив от класирането си за

...
Григор Димитров заяви, че е щастлив от класирането си за
Коментари Харесай

Григор Димитров: Щастлив съм, че записах победа срещу коварен съперник

Григор Димитров съобщи, че е благополучен от класирането си за третия кръг на тенис шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Рим. Хасковлията надигра Йошихито Нишиока (Япония) с 2:0 сета. Българинът разяснява " чаровния корт №12 ", където се изигра мачът и добави, че постоянно е мъчно да стартираш против левичар на червени кортове.

" По-различна обстановка за мен в Рим. Както виждате атмосферата е все по този начин зрелищна. Наистина е доста обаятелен този корт №12. Играл съм доста пъти в този шампионат. Щастлив съм, че записах победа против подъл противник, който е левичар. Никога не е елементарно в първи мач да се противопоставиш на подобен противник, на клей. Щастлив съм, че победих.

Със сигурност възприятието е друго (да играя на по-малък корт). Различно е пространството, което имаме откъм гърба. Понякога е друго чувството за топките и по кое време да ги взимаш. Случи се на няколко пъти през днешния ден, само че съумях да се оправя.

Трябва да играя с по-малко неточности и би трябвало да се опитам да усъвършенствам още повече представянето си, с цел да се приспособявам към шампионата в Рим, да приключвам със жанр разиграванията и да не преставам напред. Трябва да имам вяра в това, което върша изключително след последния мач, който изиграх преди тук в Рим ".
 Григор Димитров преодоля първия си противник в Рим
Григор Димитров преодоля първия си противник в Рим

Българинът се наложи на Йошихито Нишиока в два сета
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР