В навечерието на Откритото първенство на САЩ световната №45 Людмила

...
В навечерието на Откритото първенство на САЩ световната №45 Людмила
Коментари Харесай

Неудържима: Световната №45 записа десети пореден успех и триумфира в Кливланд!

В навечерието на Откритото състезание на Съединени американски щати международната №45 Людмила Самсонова не стопира да впечатлява с изявите си и откакто при започване на месеца подвигна купата на шампионата във Вашингтон, през днешния ден рускинята завоюва втора поредна купа на WTA 250 конкуренцията в Кливланд. Още по-забележителното е, че по пътя си към трофея тя не загуби нито един сет, като на финала реализира десета поредна победа, не оставяйки шансове на седмата сложена Александра Саснович, с цел да оформи крайното 6:1 6:3 и да завоюва своята трета купа в кариерата.

Двубоят започва с размяната на два бързи пробива, след което по-нискоранкираната състезателка откри цялостна доминация и засипваше противниковата половина с мощни удари, които Саснович просто можеше да следи по какъв начин прелитат край нея и се трансформират в уинъри. Без да губи ненужно време, Самсонова реализира още три брейка и скоропостижно си обезпечи преимущество в обособените елементи.

Вторият сет стартира равностойно, само че в четвъртия гейм представителката на Русия още веднъж се възползва от неубедителния сервис на съперничката си и с помощта на острите си ретури неотложно получаваше преимущество в разиграванията. Не след дълго тя материализира още първата си опция за пробив в сета, след което затвърди безупречно за 4:1, а оттова насетне не изпусна контрола върху събитията и напълно скоро подвигна триумфално ръце!

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР