В навечерието на най-светлия християнски празник- Великден, кметът на община

...
В навечерието на най-светлия християнски празник- Великден, кметът на община
Коментари Харесай

Великденско дарение получиха потребителите на социалните услуги в Мездра

В навечерието на най-светлия християнски празник- Великден, кметът на община Мездра инж. Генади Събков и секретарят на Общината Севдалина Джамбазка, раздадоха голям брой дарове на потребителите на Комплекс обществени услуги за деца и лица с увреждания и фамилии в неравностойно състояние.
Г-жа Джамбазка връчи на потребителите на обществените услуги подаяние от фондация „ Тавита България “, която оказва помощ на деца и младежи в неравностойно състояние от обществените домове в България посредством доброволци от Холандия, Англия, Германия и Съединени американски щати.
54 консуматори на КСУДМУ получиха козунаци, сокове, мляко. Децата и младежите получиха и пресни яйца, които дружно с личният състав, грижещ се за тях ще боядисат на Велика събота, дружно с Врачанския митрополит Григорий и кмета на община Мездра инж. Генади Събков.
Кметът раздаде даренията от хранителни артикули и доста детски играчки от “ABC Kinder Care Centre, Sofia, Bulgaria”, предоставени на Общината посредством фондация „ Тавита България “. Великденски дарове получиха фамилии в неравностойно състояние от с. Ослен Криводол и с. Зли дол.
Великденската благотворителна акция ще продължи и през идната седмица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР