В навечерието на Коледните празници певицата Николина Чакърдъкова подготвя спектакъл,

...
В навечерието на Коледните празници певицата Николина Чакърдъкова подготвя спектакъл,
Коментари Харесай

Николина Чакърдъкова: Искам внуците ми да се гордеят с мен

В навечерието на Коледните празници певицата Николина Чакърдъкова приготвя театър, който ще се състои на 1 февруари в зала 1 на НДК.

„ За мен годината беше прелестна. Хубавите неща доминираха. Имаше обаче и горест. Загубих свекървата ми. Тя беше духът на дома ни. За сметка на това ми се роди прелестна внучка. Дъщеря ми се омъжи и чакаме още едно внуче”, сподели Николина. Тя показа още, че желае нейните внуци да се гордеят с баба си.

„ Притеснявам се преди всеки концерт. С публиката сме едно. Искам аз да пея и те да пеят. Аз да танцувам и те да танцуват с мен”, показа националната певица. Тя описа, че си потегля постоянно последна след концертите й.

„ Когато гледах за първи път попфолк се запитах по какъв начин красива жена изрича тези думи. Не можех да възприема визията, която имаха. Просто си споделих аз това не мога да го пея. Затова пея български фолклор”, счита Чакърдъкова.

Певицата показа още, че е доста признателна на Господ за всичко. „ Радвам се, че пребивавам. Обичам живота. Винаги му споделям да ми даде още религия, вяра и любов”, показа тя.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР