В навечерието на коледните и новогодишните празници доброто настроение и

...
В навечерието на коледните и новогодишните празници доброто настроение и
Коментари Харесай

Коледа и Нова година с много изненади в ефира на bTV

В навечерието на коледните и новогодишните празници положителното въодушевление и усмивките с програмата на bTV са обезпечени! Много развлечение, качествени кино заглавия и богата концертна стратегия чакат феновете в идните почивни дни. Празнични изненади за аудиторията са подготвили и предаванията на медията, които ще предложат вълнуващо наличие в последните дни на 2023 година
Вълнуващи срещи и звездни посетители в предаванията на bTV
В празничните дни Деси Стоянова и Петър Дочев са подготвили поредност от изненади за феновете на „ Преди обед “. От Коледа до Нова година в студиото ще влязат разнообразни двойки коментатори – певицата Люси Дяковска и началник Андре Токев, Мариан Бачев и щерка му Александрина, триото Дюзев, Ненков и Райчев и други, както и надарени музиканти, измежду които Дивна, Георги Костадинов от „ Гласът на България “, Християна Лоизу и други, с докосващи осъществявания онлайн.

На 25 декември в кухнята на „ Да, началник “ Веси Цурбрюг ще посрещне двама другари, които подготвят храната с лекост и усмивка – кулинарите Лора Найденова и Стоян Сейменски. В студиото на „ Преди обед “ своя имен ден ще отпразнува артистът Христо Пъдев – едно от основните настоящи лица в новото шоу по bTV „ Кой да знае? “, което потегля от 1 януари в 20:00 ч. В поредицата „ Влогър ” пък феновете ще проследят по какъв начин минава денят на пианиста Евгени Генчев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР