В навечерието на Коледните и Новогодишни празници, в район Владиславово

...
В навечерието на Коледните и Новогодишни празници, в район Владиславово
Коментари Харесай

Във Владиславово отново зарадваха с подаръци хора в нужда

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници, в регион " Владиславово " още веднъж зарадваха с дарове хора в потребност, научи Varna24.bg от споделен коментар и фотоси във фейсбук на кмета на региона Николай Костадинов

" За поредна година успяхме да спазим традицията и да създадем Коледните и Новогодишни празници, една концепция по-приятни за към 300 наши съкварталци и фамилиите им, всички те в затруднено в обществено отношение състояние!

Благородната самодейност се реализира благодарение на представители на бизнеса в Района, а децата от учебно заведение " П.Яворов " още веднъж и собственоръчно създадоха празнични картички, които с обич поставихме във всеки пакет. Коледните пакети съдържаха артикули от първа нужда - брашно, олио, оцет, сол, захар, ориз, леща, пастет, сок, фасул и консерви домати и грах.

Надявам се, че най-малко мъничко успяхме да зарадваме пенсионерските ни клубове, потребителите на обществената столова, настанените в спешния център " SOS – фамилии в риск “ и фамилии в затруднено обществено състояние на деца от учебните заведения в нашия Район.

Благодаря на всички, които се включиха в самодейността ни.

Светли и щастливи празници!

Бъдете здрави! ", гласи коментарът на Николай Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР