Майка неволно засне момента, в който собственият й син започна

...
Майка неволно засне момента, в който собственият й син започна
Коментари Харесай

Мама неволно засне момента, в който собственият й син започна да я бие до смърт, докато беше дрогиран

Майка несъзнателно снима момента, в който личният й наследник стартира да я нападна смъртоносно в неуравновесеност, провокирана от опиати.

Фин Хенри, на 21, я удари с пестник по главата и лицето на Сузане Хенри и я удуши, до момента в който седеше на дивана в фамилната къща. Съдът изслуша Хенри, че 54-годишната му майка е „ дявол или демон “, когато той я атакува толкоз гневно, че парамедиците не можаха да кажат дали е мъж или жена.

Г-жо Хенри, която преди този момент умолявала сина си да спре да използва опиати, снимала странното му държание по време на бруталното нахлуване, случило се в продължение на шест минути. Синът й през днешния ден беше наказан на седем години и четири месеца затвор, откакто се призна за отговорен в непредумишлено ликвидиране на съображение понижена отговорност.

Осъждайки Хенри в Кралския съд на Нортхамптън, арбитър Рупърт Майо сподели: „ Сузан Хенри стартира живота ви и Сестра ти и татко ти са те възпитали по корав и обективен метод през днешния ден и това, което прави това толкоз тъжно и трагично...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР